Keramiikkaa osa 2

Keramiikkaa

Keramiikkaa

Lupasin lisää kuvia töistäni, joten tässä esittelyssä muutamia. Itse pidän eniten tuosta kananmunakennosta. Siitä tuli just sellainen kuin halusinkin ja miten kiva hakea nyt kanalasta siihen munia! Nämä ruskeat munat ovat nuorikkojen munimia 🤍 Niin hellyydenkipeitä kanasia, että hyppäävät syliin tai pään päälle heti kun vähääkään kyykistyy lattialle.

Lusikka ja kynttilänpidike syntyi keramiikkakurssilla ihan ilman suunnitelmia. Sitä vain alkaa pyörittelemään savikönttiä kädessään ja aina siitä jotain syntyy. Monesti olen aloittanut myös alusta. Yritin viime kerralla tehdä maljakkoa ja siitä ei alkuun meinannut tulla mitään. Aloitin varmaan neljä kertaa uudestaan ja vihdoin sain onnistumaan. Jotkut työt syntyvät hetkessä, toiset taas vaatii enemmän suunnittelua ja aikaa. Nämä kaikki on tehty vaaleasta savesta ja laitettu värillinen lasite päälle.

Keramiikkaa
Keramiikka
Keramiikka

En voi muuta todeta kuin, että jos teillä joskus on mahdollisuus niin kokeilkaa savitöitä. Ei oikeesti voisi rentouttavampaa harrastusta olla. Lupaan, että jos sulla on tunnille mentäessä vähääkään stressiä tai murheita niin ne unohtuu taatusti harrastuksen parissa. Tykkään tästä niin paljon!

Keramiikka

Tervetuloa seuraamaan blogipäivityksiä helposti instagramiin tai blogit.fi sivustolle:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *