Kukkakoristeet

helmineulat

Tammikuun viimeinen päivä, luojan kiitos. Tuntunut aivan liian pitkältä koko kuukausi. Vaikka se on sisältänyt paljon kivojakin juttuja ja suunnitelmia tulevasta, niin suurin osa ajasta on mennyt särkyjen kanssa. Jospa helmikuu ja lähestyvä kevät vie kivutkin pois lääkekasoineen. Ihanaa kun aurinko on paistanut monena päivänä 🤍 Mutta nyt kivempaan aiheeseen nimittäin kukkakoristeisiin..

Kukkakoristeet

Kukkiin saa kivoja yksityiskohtia laittamalla niihin helmiä. Sain kimpun valkoisia ja vaalenapunaisia terttuneilikoita ja muutamia terttuja koristelin valkoisilla helmillä.

Helmineulat nimellä näitä voi käydä kysymässä kukkakaupoista, varmasti myyvät rasiasta sen määrän mitä tarvitsee. Itse olen ostanut nämä suoraan tukusta.

Kukka koristeet
Kukka koristeet
Kukka koristeet

Tässä alla näkyy tekemäni kastekranssi, johon käytin helmineuloja koristeena meidän pienimmäisen ristiäisissä vuonna 2020. Ruusuihin olen myös joskus kokeillut. Kukkiin voi liimaamalla laittaa pelkkiä helmiä, jos helmineuloja ei ole kukkakaupassasi saatavilla. Tulee kivan näköinen! Tervetuloa helmikuu, bye bye tammikuu.

Kastekranssi

Tervetuloa seuraamaan blogipäivityksiä instagramiin tai blogit.fi sivustolle:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *