Marimekon Unikko makuuhuoneeseen

marimekon unikko

Marimekon Unikko pussilakana päiväpeittona

En voinut vastustaa kun näin alessa tämän pellavaisen Marimekon Unikko tuplapussilakanan. Tuplapeitto meiltä löytyikin jo kotoa joten keksin, että hyödynnän sitä ja tästä tuleekin sänkyyn päiväpeitto. Pussilakanalle jäi hintaa enää n.80e. Ostin itselleni synttärilahjaksi. Ainut huono puoli tässä puuvilla-pellava sekoitteessa on se, että imee sähköisyydellään itseensä kaiken. Teippiharjalla saa olla puhdistamassa vaikkei meillä ole edes lemmikkejä sisällä. Itse materiaalista ja väristä tykkään muuten. Tummansiniset unikot pellavansävyisellä vaalealla pohjalla 🩶

Nuo taustalla näkyvät valkoiset hotellityynyt hankin myös alesta. Ihastuin Lapland hotellissa vieraillessamme tyynyihin, joten kurkkasin tyynyliinan sisään ja tilasin meille samanlaiset tyynyt muhkealla täytteellä. Kyllä kelpaa pötkötellä tuolla.

Marimekon unikko
viherkasvi
Marimekon unikko

Nyt kun aurinko valaisee sisätiloja niin ostin myös peikonlehdelle kaverin makkariin. Viherlandiasta löytyi Moonlight hopeaköynnös yöpöydälle. Saas nähdä miten kasvaa varjoisessa paikassa. Pitäisi ainakin menestyä myös varjossa kun kerran kuussa muistaa lannoittaa. Iso peikonlehti mulla on ollut makkarissa jo vuosia. Kesät, talvet ja aina vain pysyy hyvänä. Aurinkoista ja ihanaa päivää!

Tervetuloa seuraamaan blogipäivityksiä instagramiin tai blogit.fi sivustolle: https://www.instagram.com/whiteandblackblogi https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *