Koristeoksat maljakkoon

Marimekko urna

Koristeoksat maljakkoon

Äitini hetken katseli noita oksia ja kysyi miksei noilla kukilla ole vettä? Eli meni koristeoksat ihan aidoista magnolian oksista. Patterivalot Urnassa ei tosin olleet silloin päällä. Aina ei maljakossa ole tuoreita kukkia ja silloin otan käyttöön teko- tai kuivakukat. Magnolian oksien kaveriksi laitoin pattereilla toimivan valoköynnöksen maljakon pohjalle. Koristeoksat maljakkoon löytyivät Rustasta hintaan 3,99€. Tässä mulla on kaksi oksaa. Mitäs tykkäät, näyttävätkö oksat aidoilta?

Koristeoksat maljakkoon
Koristeoksat
Magnolia koristeoksat

Mua alkoi niin tympäsemään tuo ainainen lumentulo, että heitin taljatkin jo takaisin kaappiin. Oisin jo niin valmiina kevääseen. Tänne satoi viikonloppuna varmaan yli 30cm lisää lunta. Lumitöiden parissa ois saanut viettää vaikka koko viikonlopun, mutta käytin ajan järkevämpään 😅 Kuuntelin musiikkia, kylvin siemeniä, kävin pihasaunassa, hyppäsin saunasta lumikinokseen ja niin.. nakkasin ne taljat sohvilta pois. Jatkan siis haaveilua keväästä ja toivon ettei enää toukokuussa ole lunta pihalla. Leppoisaa sunnuntaita! Jos haluat nähdä reelssin olohuoneen sisustuksesta niin löydät sen alla olevasta Instagram linkistä.

Tervetuloa seuraamaan blogipäivityksiä instagramiin tai blogit.fi sivustolle:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *