Valkoiset ja violetit kesäkukat

Kesäkukat
Kesäkukat

Tämän vuoden värit kesäkukissa näyttää vahvasti olevan valkoinen ja violetti. Tiiättekö, täällä on alkava kesä vienyt ihan mennessään ja olen ollut töiden jälkeen iltaan asti pihalla. Mun mieli lepää tässä vuodenajassa ja voisin elää aina kesää. Kun saa pihalla touhuta ja huomata puiden, pensaiden ja perennojen heräävän pitkän talven jälkeen eloon – ihan parasta! Ja minä joka inhoan aikaisia aamuherätyksiä, olen herännyt puoli kuuden aikoihin jo. Aion nauttia tästä kesästä täysillä.

Etuterassille laitoin kaksi isoa surffinia-petunia amppelia oven molemmin puolin violetinsävyisten ja valkoisten orvokkien seuraksi sekä keijunmekkoa. Grillipaikalla kukkien sävyt sitten vaihtuvat ruskeaan, vihreään ja valkoiseen. Vähän hillitymmät värit siellä. Ja takapihalla taas sinistä ja valkoista. Laitan kuvia näistä myöhemmin.

Meillä on rippijuhlat tulossa kesäkuussa ja kukkia tulee varmasti vielä lisää. Juhlateltta pystytetään pihalle juhlapäivää varten. Vielä en ole sen enempää ehtinyt miettimään juhlia, mutta tarjottavat on jo tiedossa. Se on taas eri asia kuka ne kaikki ehtii tekemään kun työvuorot venyy kohta 10-12 tuntisiin päiviin. Juhlakalun puku ja meidän asut ovat vielä kaupassa, mutta jospa ne sieltä löytyy ennen juhlia.

Keijunmekko
Kesäkukat
Surffinia petunia

Ihanaa kesän alkua just sulle!

Tervetuloa seuraamaan blogipäivityksiä instagramiin tai blogit.fi sivustolle: https://www.instagram.com/whiteandblackblogi https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *