Kirsikkapuu kukkii

Kirsikkapuu

Pienen hetken se kukkii ūü©∂ Miten kaunis n√§kym√§ ja ihana tuoksu kirsikkapuussa onkaan. Hieman oli my√∂h√§ss√§ kukinta viime vuoteen verrattuna, mutta kirsikkapuu ei ole koskaan ollut n√§in kukassa mit√§ nyt. Katkoin t√§st√§ viel√§ joku viikko sitten oksia pupuille jyrsitt√§v√§ksi vaikka kirsikkapuuta ei saisi nyt leikata vaan vasta syksyll√§. Ei tyk√§nnyt ollenkaan huonoa oksien katkomisesta ja hetken p√§√§st√§ oli t√§ydess√§ kukassa.

kirsikkapuu
kirsikkapuu

Helle on hellinyt meit√§ ja vaikka moni valittaa n√§ist√§ kuumista p√§ivist√§, min√§ en. Mun puolesta keli voisi jatkua elokuuhun asti t√§ll√§isena. Vesisadetta tietty luonto kaipaa. Pelto oli tosi kuiva, kun k√§ytiin t√§n√§√§n istuttamassa puna- ja keltasipulit ja perunat. Viel√§ salaatti, porkkana, punajuuri odottaa kylv√§j√§√§. Parin viikon ty√∂putki ylit√∂iden kanssa verottaa sen verran ettei jaksa iltaisin kauheasti mit√§√§n ylim√§√§r√§ist√§. Kello on yhdeks√§n ja painun ihan just pehkuihin niin jaksaa aamulla her√§t√§ 5.30. Meid√§n nuori kukko aloittaa kiekumaan jo kello 4 eik√§ tajua, ett√§ vois hetken viel√§ olla hiljaa. Yht√§ aamuvirkku n√§k√∂j√§√§n ku min√§ki ūü§£

Tervetuloa seuraamaan blogipäivityksiä instagramiin tai blogit.fi sivustolle: https://www.instagram.com/whiteandblackblogi https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *