Viikonloppuna tulee kuluneeksi 10 vuotta siitä kun aloimme mieheni kanssa seurustelemaan. Paljon on ehtinyt tapahtumaan vuosien varrella ja paljon ihania hetkiä edessäpäin. Muistoja on ihan älyttömästi.

02.jpg

08.jpg

Eikö sitä niin sanota että jos rakennusajasta selviää, niin parisuhde kestää ihan mitä vaan? Meillekin mainittiin tuosta lauseesta jo silloin kun suunniteltiin rakentamista. Ihan huumorimielellä sanoivat, meidät kun tuntevat niin hyvin ja tiesivät että yhdessä ollaan ja pysytään.

Mutta kyllä siinä on perääkin. Monien pariskuntien olen nähnyt eroavan ennenkuin talo on edes valmis. En tiedä miksi. Liikaa stressiä, liikaa töitä, liikaa paineita? En tiedä.

Ytimekkäästi, tässä yksi vuosi niistä kymmenestä.
Me rakennettiin.
Samalla hoidettiin pientä tyttöä. Mies kävi töissä ja töistä meni suoraan raksalle. Tai toisinpäin. Suunniteltiin häitämme. Odotettiin pikkuveljen syntymää. Muutettiin omaan kotiin. Vauva syntyi viikko muuton jälkeen. Kesällä mentiin naimisiin ja samalla poika kastettiin. 
Tapahtumarikas vuosi, sanoisinko 🙂 Ja täynnä tunteita <3
Iso kiitos kuuluu lasten isovanhemmille, meidän vanhemmille. Molempien iskät autto talon rakentamisessa ja äidit hoitivat tyttöä, että minäkin pääsin raksalle auttamaan, mitä nyt raskausaikana pystyin tekemään. 

Monet varmaan miettivät että pitikö tämä kaikki tehdä saman vuoden aikana ja joku siitä taisi mainitakin että häät voisi siirtää ensi kesälle. Pyh, sanoin minä, mehän tehdään se mistä ollaan haaveiltu. Ja niin me tehtiin.

Tällä viikolla meillä onkin aihetta juhlaan. Täytin vuosia ja juhlistamme kymmenen vuotispäivää, perheen kesken. Synttäriaamuna sain onnentoivotukset sänkyyn kera lahjakassin ja aamupalakin oli keittiössä odottamassa.

05.jpg
Olin ihan täpinöissäni ku näin tän! Ja mitä sieltä paljastuikaan..

03.jpg
Mies tietää että ihastuin näihin koruihin silloin, kun sain häneltä Nominationin kaulakorun meidän eka vuosihääpäivänä. Ihan ite oli käyny valitsemassa sen ja mä olin yllättynyt, ku miehillehän yleensä pitää vähä vihjata et mistä tykkää 😉

Nyt sain kaveriksi rannekorun.

04.jpg
IHANA! Eka palanenkin siinä jo kimaltelee, J-kirjain.
07.jpg
Tässä vielä ottamani kuva kaulakorusta.
01.jpg
Tämmönen tarina tällä kertaa 🙂
462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png
white & black - -

18 kommenttia “

 1. Onnittelut!!&lt;br /&gt;Näähän on kai niitä kuuluisia ruuhkavuosia, talonrakennusta, lapsia, töitä, kiirettä kiirettä… siihen monen suhde lopahtaa, ikävä kyllä. Täällä onneksi myös kaikesta edellämainitusta huolimatta vaan yhdessä porskutetaan eteenpäin, vaikka läpi harmaan kiven 😀

 2. todellakin tapahtuma- ja tunnerikas vuosi teillä &amp;lt;3. kaikki ei tosiaan kestä sitä talonrakennusvuotta, mut me molemmat kuulutaan onnekkaisiin :)).&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;lämpoiset onnentoivotukset sulle blogiystäväni &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3

 3. Isot onnittelut vuosipäivästä ja synttäreistä. &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Tuo kaulakoru on ihan super hieno! En tiennytkään että Nominationilla on tuollaisia vaikka rannekoru mullakin on.

 4. voi ah, ihana postaus :)! Kylläpä nuo korut ovatkin kauniit! Huh, ja on teillä todella ollut ruuhkaisaa…Vielä: ONNEA sulle ja teille :)!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;t.Minna

 5. Onnittelut merkkipäivänä!&lt;br /&gt;Kylläpä teillä on yhden vuoden aikana tapahtunut paljon. 🙂

 6. Elluu: Kiitos paljon!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Anna: Kiitos! Pitäähän sitä välillä romanttisiakin kirjotella sisustuspostausten välissä :)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;J&amp;amp;M: Kiitos! Paljon tsemppiä ja voimia teille loppurutistukseen &amp;lt;3 Se on oikeasti niin ihana tunne kun vihdoin pääsee muuttamaan sinne omaan kotiin. &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;S: Ihanasti sanottu S &amp;lt;3 Kiitos hirmusesti &amp;lt;3&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Reetta: Kiitos paljon! Mä kans tykkään hirveesti, enkä tienny minäkään että kaulakorujakin on ennenku sain tän, siks olinki nii yllättynyt ku mies osas tuommosen ostaa :)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Minna: Kiitos &amp;lt;3 Oli se kyllä vilkas ja ihana vuosi!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Esmeralda: Kiitos paljon! Oli siinä yhdelle vuodelle kiirettä ja touhua 🙂

 7. Vastavierailulla, täytyykin klikata lukijaksi 🙂 Ihana postaus. Paljon on mahtunut vuoteen ja hattua nostan, että olet jaksanut. Mä oon kuullut monta tarinaa siitä, että lusikat menee jakoon raksa-ajan jälkeen. Kai se kiire ja stressi, yhteisen ajan puute sen tekee. Silti haaveilen rakentamisesta 🙂 Ihania lahjoja olet saanut. Mun miehelle pitää aina vihjata, tai miltein käydä itse ostamassa.

 8. Onnittelut synttäreiden ja vuosipäivän johdosta!&lt;br /&gt;Ihanat korut ♥

 9. Paljon onnea sinullekkin ja kiitos onnitteluista :)&lt;br /&gt;Onnea myös vuosipäivänä! Ihana tarina! Paljon tapahtumia ja paljon onnea :)&lt;br /&gt;Aivan ihana tuo nomination kaulakoru!! En ole tuollaista nähnytkään. Minullakin on rannekoru ja siinä kimmeltelee P &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Ihanaa iltaa sinulle!

 10. Heli: Kiitos paljon!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Terhi: Tervetuloa 🙂 Kiitos paljon sanoistasi. Toivon että joku päivä sinunkin haaveesi toteutuu rakentamisesta. &lt;br /&gt;Joo meillä kans mies yleensä kysyy et onko toiveita, mut nyt ihan ite kävi valitsemassa :)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;ANNAO: Kiitos paljon &amp;lt;3&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Piupau: Kiitos paljon! Kaulakoru on kyllä tosi kaunis, oli kuulema vasta tullut uutuutena liikkeeseen 🙂 Ihanaa illanjatkoa sinullekin!

 11. Kiitos visiitistäsi blogissani. Sen vuoksi tänne päädyinkin.♥ Onnea paljon ♥

 12. Emilia: Kiitos paljon♥ &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Helena: Kiitos onnitteluista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *