Arki alkoi

Viikonloppu meni taas hujauksessa. Erinomaista seuraa ja hyvää ruokaa. Tuli taas vähä liikaa herkuteltua, mutta se sallittakoon juhlapäivinä 🙂 Pulkkamäkeen ei ehditty, oli niin paljon muuta puuhaa, mutta jospa nämä lauhat kelit jatkus vielä ens viikonloppunakin. Toivotaan niin. Siis ei mitään loskakelejä. Pari astetta pakkasta, ni ois hyvä!

06.jpg
Yks aamu oli jo niin ihanan valoisaa että räpsin pari kuvaa makuuhuoneesta.
49.jpg
Mä tykkään hirveästi kierrellä kirppiksiä ja vielä mukavampaa on ku löytää jotain. Nyt löyty kassillinen tavaraa. Pieni esittelykierros alla.
46.jpg
Simpukan muotoinen rasia. I-H-A-N-A
48.jpg
43.jpg
Kynttilänpidikkeitä, näissä on koukku varressa ni voi laittaa vaikka maljakon reunaan.
 
41.jpg
Tarjoiluvati
42.jpg
44.jpg

45.jpg
Lyhty vaikkapa terassille. Nämä kaikki maksoi niin vähän että kehtaako edes mainita.. 8 euroa yhteensä.
 Niin ja löysinhän mä vielä kaksi vanhaa ikkunaa, samanlaisia ku meillä keittiön seinällä. Vitosen kappale ja kaikki lasit ehyet. Ne vein varastoon ja ehkäpä käytetään ne tulevaan leikkimökkiin 🙂
Tykkäättekö te kierrellä kirppareilla?

Muistakaahan osallistua arvontaan, viikon päästä voittaja ratkeaa. klik, klik

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png

16 kommenttia “Arki alkoi

 1. Ihania kirppariostoksia 🙂 Sullakin näkyy olevan tuo iso Jyskin peili…täälä löytyy kans!

 2. Heli: Kerrankin löyty jotain KIVAA kirpparilta:) Tuo peili on kyllä nätti.<br /><br />Vivian: Kirpparilta ostin simpukkarasian, kiva säilyttää vaikka koruja siinä 🙂

 3. Ihanan rauhallisen näköinen tunnelma tein makkarissa, tykkään :)<br />Kirpparilta tekee kivoja löytöjä :)<br />Mukavaa viikon jatkoa!

 4. voi tykkään käydä kirpparilla, mut nykyään joutuu miettiin joka menon niin tarkkaan ku aikaa on niiiin rajallisesti!! toivon et kesällä tai ainaki kesän jälkeen helpottaa :)<br /><br />simpukkarasia tosi tosi kaunis!

 5. Upeita löytöjä olet tehnyt! Kelpais tännekin!<br /><br />Teidän makuuhuoneenne on viihtyisän ja rauhallisen näköinen, kauniita sävyjä ja persoonallisia yksityiskohtia. Tykkään :)!<br /><br />Iloa maanantai-iltaan!<br /><br />t.Minna 🙂

 6. Kirpparit ovat intohimo ja siellä tulee aina hyvä mieli ja vielä parempi jos tekee uskomattomia löytöjä niin kuin sinä. Ihania aarteita olet löytänyt. Makuuhuoneesi näyttää ihanan rauhalliselta ja tyylikkäältä. Tykkään!<br />Mukavaa viikkoa!

 7. Päm: Kiitos paljon ja mukavaa alkanutta viikkoa sinulle! Ja remppaintoa :)<br /><br />S: Kesälomallahan sitä sit kerkee kierrellä. Toi on kyllä nätti kolmen euron rasiaksi :)<br /><br />ANNAO: Kerrankin olin oikeaan aikaan oikeassa paikassa 🙂 Monesti kirpparilla tulee joku vastaan jolla on ostoskorissa semmosta mitä ite ois halunnu ostaa :)<br /><br />Minna: Kiitos paljon kehuista 🙂 Kivaa viikkoa sinullekin! Sinun viestit on aina niin ihanan pirteitä, kiitos!<br /><br />Suveliina: Niimpä, tulee kyllä hyvä mieli ku löytää jotain ihanaa ja vieläpä edullisesti, äkkiä ostoskoriin:) Kiitos paljon makkarin kehuista. Sinulle myös mukavaa alkanutta viikkoa!

 8. Simpukka on todella nätti ja tyylikäs! <br /><br />Mä olen todella huono kirppareilla kiertelijä. Mun hermot ei meinaa kestää siellä olla ollenkaan ja mua ärsyttää kun kaikki tavarat on aina niissä ihan sekasin 😀

 9. Kivoja löytöjä!Meillä tuo kirppis on vähän onneton,mutta välillä tekee löytöjä.Viimeksi löytyi se kirjahylly ja nuorimmaiselle erittäin siisti toppapuku edullisesti:)

 10. Voi, ootpa tehny tosi ihania löytöjä kirppikseltä! Tykkään kans kierrellä kirppiksiä ja usein sieltä tarttuukin jotain pientä mukaan.:)<br /><br />Piia

 11. Reetta: Hih:D Joo en mäkään tykkää semmosta pöytää katsoa mikä on ihan sekaisin vaatemyttyjä sun muita. Mitä itellä on ollut kirppispöytä niin käyn aina välillä siistimässä ja järjestelemässä sitä.<br /><br />Minttunen: Sitä ku osaa oikeaan aikaan olla paikalla 🙂 Parhaimmat tavarathan ne tahtoo aina mennä heti. <br /><br />Piia: Kerranki löyty noin paljo kaikkee kivaa :)<br /><br />Hanna: Kiitos makkari kehuista! Simpukkarasia on kyllä hieno.

 12. Kirppareilla ja antiikkimarkkinoilla on niin kiva kierrellä, että tavaraa on kertynyt aika lailla… Matkoiltakin tulee "matkamuistoina" vintagelöytöjä perinteisten matkumuistojen sijaan.<br /><br />Itselläni on samanlainen simpukkarasia (kaviaarille tarkoitettu alunperin?), tosin ilman lasiastiaa. Billnäsin antiikkimarkkinoita useampi vuosi sitten hankittu, hinta oli muutaman euron.

 13. Lumo: Heippa! Anttiikkimarkkinoilla en ole koskaan käynytkään, mukava ois joskus käydä. Kiva kun kerroit rasian alkuperäisen tarkoituksen, kaviaarin ystävä en niin ole mutta rasia on aivan ihana 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *