Inspis ja kuvia lastenhuoneesta

Mulle iski eilen taas ”pieni” siivous- ja järjestelyvimma. Kaikki kaapit on nyt järjestyksessä. Naru taas solmuksi oviin ni ehkäpä ne pysyy jonkin aikaa siistinä. Ja lasten pieneksi jääneet vaatteet on laitettu laatikoihin. Siivouksen jälkeen tulee aina niin hyvä mieli! Tänään tehtiin sit normi viikonloppu siivoukset.

111.jpg

Meijän pikku prinsessa omistaa monta monta mekkoa. Päivän aikaan vaihtelee ja sovittaa niitä, sipsuttelee korkokengät jalassa ja välillä käy salaa laittamassa äitin huulipunaa huuliin. Sit parit pyörähykset, esittelyt ja eiku uutta mekkoa päälle. Mä oon kuulema ollu pienenä just samanlainen, aina äitin korkkarit jalassa. Keneen lie tullu 😉

116.jpg
03.jpg
09.jpg
08.jpg
02.jpg

Vieraat aina ihmettelee että miten lapsiperheessä voi olla näin siistiä. Joskus oon yrittäny olla päivän siivoamatta. Ei onnistu, en vaan osaa olla keräämättä niitä tavaroita. Siinäpä se mun oma aika meneeki jälkiä siivotessa, ku lapset on päikkäreillä. Vois sen ajan tietysti käyttää viisaamminki mut minkäs teet ku tämmönen siivoushullu oon 🙂  Mutta tämä huone on se, mikä on aina mullin mallin ja saa ollakin.

10.jpg

05.jpg

113.jpg

112.jpg

115.jpg

                                                   Kerkesin äkkiä kuvat napata ennenku leikit alkoi. 
                                                          

                                                                Ihanaa viikonloppua!
                                                                  

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png


white & black - -

14 kommenttia “Inspis ja kuvia lastenhuoneesta

 1. Ihastuttava huone!! Mä oon kanssa niin pöhkö, että siivoan paikkoja monta kertaa päivässä. En sikäli tykkää siivoomisesta, mutta en osaa antaa ollakaan 🙂 Kivaa viikonloppua!

 2. Kaunista ja suloista! Ihania esineitä.♥<br />Meillä on samanlainen kyltti lastenhuoneiden ovessa. :)<br /><br />Iloista viikonloppua!

 3. Miten suloinen pienen prinsessan huone :)! Kauniita yksityiskohtia ja ihana tuo tapetti seinällä, onko se lasikuitutapetti? Mä just eilen suoraan sanottuna mäkätin 4v.&5v:lle kun olivat yhdessa 1½v:n kanssa tyhjentäneet joka ikisen (n.8kpl) lelulaatikoita sängyn alta lattialle :(. Uhkasin heittää puolet keräykseen..kauhea äiti. No lounasta syödessä pyytelin anteeksi ja sanoin, että täytyy koettaa muistaa siivota lelut takaisin laatikoihin ja kirjahyllyyn. Mutta oikeasti kyllä inventaario vielä koettaa, sillä ompussa(kauppakeskus) järjestetään MLL:n lelukeräys. Great! Kyllä mäkin välillä mietin, onko järkeä koko ajan siivota/järjestää tavaroita; vähän kuin loisi lapiolla lunta lumisateessa…Mut minkäs teet, kun ei vaan jaksa katsella leluja hujan hajan. <br /><br />Kivaa viikonloppua!<br /><br />t.Minna 🙂

 4. aivan ihania kuvia teidän lastenhuoneesta, niin nättiä ja ihastuttavia yksityiskohtia 🙂

 5. Terhi: Kiitos! Kyllä me päästäs paljon vähemmällä ku vaan annettas tavaroiden lojua lattialla, täälä kans yks pöhkö ;)<br /><br />Esmeralda: Kiitos <3 Tuo kyltti on kyllä ihana!<br /><br />Minna: Kiitos! Joo se on lasikuitutapettia jonka maalasin. Kyllä se ois helppoa jos lapset osais kerätä ite lelut takas omille paikoilleen 🙂 Kovasti oon yrittäny opettaa, saa nähä millon menee perille. <br />Tuo keräys onki hyvä idea sitten ku niitä leluja kertyy liikaa! Meillä aina välillä kerätään pari pussillista leluja kaappiin ja parin kuukauden päästä vaihdetaan ne toisiin, ni ihan ku ois uusia leluja lapset saanu, niin mielenkiintosia ne on taas :)<br /><br />S: Kiitos paljon <3

 6. Ihania kuvai lastenhuoneesta 🙂 Minä kans siivoilen lasten leluja lattioilta pois!

 7. Kaunista ♥<br />Omaa silmäänikin ärsyttävät levälleen olevat tavarat ja lelut ja niitä tulee sitten ohi mennessään aina vähän siistittyä.<br />Mukavaa viikonloppua!

 8. Heli: Kiitti 🙂 Taitaa kaikilla äideillä olla sama juttu ;)<br /><br />ANNAO: Kiitos 🙂 Sama täällä, ei vaan osaa olla keräämättä niitä. Kivaa viikonlopun jatkoa sinnekin!

 9. Kivan näköistä! Mistä oot ostanut tuon kyltin oveen? Itselläni on seuraavana hankintalistalla joku mukava hylly lastenhuoneeseen, joten kyselisinkin että minkälaisessa hyllyssä teillä on lelut?

 10. Anonyymi: Heippa:) Kyltti on ostettu Kärkkäiseltä n. vuosi sitten, en osaa sanoa onko siellä enää samanlaisia. Meillä leluja säilytetään noissa rottinkikoreissa mitä kuvissa näkyy ja sitten Ikeasta ostetussa expedit-hyllyssä.

 11. Aivan ihana tuo teidän lastenhuone ja muutenkin löysin tästä uuden blogin seurattavaksi:)

 12. Kyllä olet saanut loihdittua kauniin kodin. Olet täydellinen esteetikko. Itselläni oli siistiä mutta epäesteettistä silloin kun lapseni olivat pieniä ja yritin selviytyä yksin kaikesta arjen raskaudesta mieli maassa..on kiva katsella kauniita asioita vaikka itselläni ei niin ole..olen 2-vuotta raivannut kotiani ja vähitellen saan eteläeurooppalaista kauneutta kotiini lattiaremonntti oli suuri saavutus..kauniine kivilattioineen.

 13. Anonyymi: Heippa! Kiitos paljon viestistäsi 🙂 Silloin kun rakennettiin, päätin että tavaraa ei tuoda liikaa vanhasta kodista, vain tärkeimmät esineet. Ja niin me tehtiinkin. Meillä oli edellinen pieni koti täynnä tavaraa, sitä tavaraa oli ihan liikaa. Myin kirpparilla paljon pois. Nyt koti on kodikkaan ja omannäköinen, missä viihdytään, eikä ole liikaa tavaraa.<br />Lapset kun on pieniä niin siivoamista kyllä riittää ja se on tosi raskasta yksin pyörittää arkea pienten lasten kanssa. Ihana että sinäkin olet saanut vähitellen laittaa kotia ja lattian vaihdolla tuleekin aivan uusi ilme kotiin 🙂 Mukavaa viikonloppua teidän perheelle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *