Hetki aamusta ja päivästä

2.jpg
Ihana joskus nauttia aamupala ihan rauhassa, kuunnella radiota ja katsella ulos auringonpaisteeseen. Harvinaista! Meidän aamut on yleensä jotain ihan muuta 😀 Hyvä kun ite kerkiää aamiaisen syödä. Lapset heti herättyään jatkaa siitä mihin illalla jäätiin..iltavilli jatkuu aamuvillinä 🙂 Piirretyt rauhoittaa ehkä viideksi minuutiksi paikalleen, riippuu tietenkin miten mielenkiintonen kohta on menossa 😀 Mut se 5minsaa on maximi. Siinä välissä mä hotkin aamupalani, jos ennätän. Mut silti mä rakastan näitä aamuja ♥ Saan olla lasten kanssa kotona. Niin joo ja nää kuvat on räpsitty rauhallisena aamuna.
3.jpg
Kahvia, luonnonjogurttia, mansikoita ja mysliä..
1.jpg
Mansikoita jäi sen verran yli et tein jälkkäriksi vohveleita ja herkuteltiin niillä ruoan jälkeen. Ja paaaljon kermavaahtoa! Lasten lemppareita.

5.jpg
Lastenhuone sai lisää väriä. Vaihdoin tekstiilejä, jotka saapui H&M tilauksen mukana. Turkoosia ja pinkkiä 🙂 Pitäähän lastenhuoneessa värejä olla, eikös!
6.jpg
10-tile.jpg
8.jpg
4.jpg
Tänään on tiedossa leivontaa. Mies täyttää vuosia ja pääsiäinenki tulossa. Juhlitaan molempia sitten perjantaina. Illalla pääsen rentoutumaan hierojalle<3

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png
white & black - -

7 kommenttia “Hetki aamusta ja päivästä

  1. IHanat värit! Minä itsekkin tykkään kovasti turkoosista, yritän nyt lisätä meillekkin limenvihreeseen lastenhuoneeseen turkooseja asioita.&lt;br /&gt;Tuo aamis kävisi mullekkin. Tiedän itse mistä puhut, oma rauha on mennyttä. Sitä odottaa sitä päivää että saa juoda aamukahvimukinsa niin, ettei se jäähtyisi ennenkuin pääsisi mukin loppuun 🙂 Mut päivääkään en vaihtaisi pois &amp;lt;3 Minkäikäiset mukelot teillä on?

  2. Kuullostaa ihanalta ja näyttää myös! :)Nams!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Aamut on täälläkin arkisin niin kiireisiä että aamupala syödään melkein juosten! :)Täytyy sitten nauttia jos joskus saa olla aivan rauhassa!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Ihanaa pääsiäisen aikaa toivottelen!

  3. Moikka J :)! Ihana postaus! Täälläkin kiireettömät aamut haave vain :). Mutta onpas teillä herkullinen aamiainen, nam! Mulla melkein aina sama aamupala:paahtiksia tai näkkärit juustolla ja meetwurstilla, vihreä tee hunajalla ja maitolorauksella. Mutta tykkään!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Voi vohveli! Mä en edes muista milloin viimeksi syönyt vohveleita…:(. &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Joo,lastenhuoneissa saa ja pitää olla väriä ;)! (kaaoksesa ei olis niin väliä, mutta se siellä asuu…)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;KIvaa keskiviikon jatkoa ja mukavaa leivontaa! Ha nauti, hierojalla käynti on ihan best :).&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Haliterkuin Minna 😉 (ja kauhealla kiireellä, kun lapset roikkuu ja kiljuu jaloissa..)

  4. Outi: Turkoosi on ihana väri! Tällä hetkellä mulla on kynnetki turkoosit 🙂 Ja wcssäkin samaa väriä, mikähän ihme turkoosikausi mulla nyt on 😀 Meidän tyttö on 3 ja poika täyttää kohta 2wee.&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;sarppa: Ja maistukin hyvältä kun sai rauhassa syödä 🙂 Niistä rauhallisista hetkistä osaa nauttia ja arvostaa enemmän, kun niitä harvemmin on. Ihanaa pääsiäistä teidän perheelle!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Minna: Kiitos Minna! Sun aamiainen kuulostaa yhtä herkulliselta! Paahtoleipä on tosi hyvää, mä syön sen vaan juustolla ja tuorekurkulla 🙂 Vihreää teetä en ookkaan kokeillut hunajan kans, pitääpä testata. Jäi muuten leipomiset huomiselle ku tuli muuta menoa..huomenna onki kiiruspäivä, kaikki leipomiset ja kaupassa varmaan kauheet ruuhkat :O Nyt on kyllä ihanan rentoutunut olo kun sai kunnon hieronnan 🙂

  5. ihania aamiais- ja vohvelikuvia :))&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;iloista pääsiäistä teidän perheelle &amp;lt;3

  6. Voi miten ihania kuvia &amp;lt;3 kunpa munkin uudessa kodissa ees JOSKUS näyttäisi tuolta! 🙂

  7. S: Kiitos paljon! Teille myös ihanaa pääsiäistä &amp;lt;3 Mä jo niin odotan viikonloppua, ei tarvii töihinkään mennä! :)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Anna: Kiitos &amp;lt;3 Psst..lastenhuoneen sain just siivottua ennen kuvanottoa, ei se aina näytä noin siistiltä 🙂 Onnea uuteen kotiin! Kyllä ne tavarat pikkuhiljaa löytää paikkansa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *