Syksykö?

Muutamasta hellepäivästä saatiin nauttia tällä viikolla ja aamulla oli niin syksyinen fiilis sateen ropistessa kattoon että päätin laittaa pitkästä aikaa takkaan tulet ja pistinpä villasukatkin jalkaan 🙂 Onkohan mun kalenteri ihan ajan tasalla, oliko nyt 3.8 vai 3.9? Kyllä se taitaa ihan oikeaa päivämäärää näyttää 😉 Niin ne ilmat muuttuu, viime postauksessa hehkutin miten lämmintä ja kesäistä täällä on 🙂

1.jpg

2.jpg

3.jpg
Oi että <3
Illalla vois viritellä ulos muutamia tunnelmavaloja ja hakea ulkolyhdyt varastosta terassille.
Iloista viikonloppua! Täällä ainakin aloitellaan viikonloppu iloisin mielin kun Isi pikkuapulaisten kans siivos eilen koko talon. Kylläpä pääsin helpolla.
4.jpg


462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png


J / white & black - -

6 kommenttia “Syksykö?

  1. Hei.. kiva pikku penkki! Taidan ottaa vinkistä vaarin ja pyytää perheen miehiä tekemään meidän rantasaunalle tuon tyylisen penkin myös. Sopii&lt;br /&gt;pukuhuoneeseen kiukaan tuliluukun lähelle…hmmh..kiva!

    1. Kiitti, voihan tuota käyttää penkkinäkin, mutta sohvapöydäksi meillä mies sen on tehnyt 🙂 vähän kapeampi ja matalampi pitäis olla jos penkki olis 🙂 mut sellainenkin on tarkotus tehdä takaterasille.&lt;br /&gt;Ei muutaku perheen miehet nikkaroimaan! 🙂

  2. Kyllä on kaunista ja viihtyisää! 🙂 Ihania hetkiä teille takan ääressä.

    1. Kiitti H! Tää äiti tais vähä innostua ja nakella ehkä liian paljo puita takkaan eilen, olipa melko lämmin yö 😀

  3. Hei sulle on tunnustus mun blogissa 🙂 Mielestäni eilen tähän kävin kirjoittamassa, mutta en näköjään 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *