Syksyn värit

Tein viime kuussa tilauksen H&M:lle ja nyt oli ihan pakko tehdä vielä toinen, kun löysin sieltä kivoja juttuja syksyyn. Mustaa, vaaleaa beigeä, harmaata ja hopeaa kimallusta sisustukseen plus muutama vaate itselle. Miten niin tyynyfriikki? :DD Täältä taloudesta löytyy melko kasa tyynynpäällisiä. Mieheltä saakin aina yhtä kivan kommentin kun huomaa uuden tyynyn jossain `Jaa TAAS uusia tyynyjä, mihin nuo mahtuu!` 🙂 Mut kattokaa nyt näitä, eihän voi vastustaa??

Kuvan ensimmäistä mustaa paljettityynynpäällistä metsästin kauan nettikaupasta ja aina ne oli loppuunmyyty. Joka päivä kävin kurkkimassa josko nyt olis ja olihan siellä! Äkkiä ostoskoriin kaks kappaletta. Noh, kassalle kun pääsin niin oli enää yksi jäljellä..kyllä harmitti mut päätin sit tilata vaan sen yhden ja otin tuon mustan satiinityynyn kaveriksi. Toivotaan että nämä on yhtä kauniita kuin kuvissa, kun kotia asti pääsee. Tässä tämänkertainen tilaus:

nimet%C3%B6n.jpg
Kaikki kuvat H&M

blank.png

nimet%C3%B6n2.jpg
Mukavaa alkanutta viikkoa sinne ruudun toiselle puolen! 🙂

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png
J / white & black - -

10 kommenttia “Syksyn värit

 1. Mä oon parii otteeseen jo klikkaillu hm:n koriin tekstiilejlä ja vaatteita ja sit on jääny koko tilaus tilaamatta kun jotain ei ookkaan ollu tai tulossa vasta myöhemmin!:P<br />Mut syksytekstiilejä täytyy tilailla!:) Tyynynpäällisiä ei voi ola liikaa!<br />Vaikka munkin mies on erimieltä tästä asiasta!:D

  1. Joo se on tosi ärsyttävää kun teet tilauksen ja sit kassalle asti ku pääsee ni lukeeki Loppuunmyyty..aargh!! Mä kans jätin joskus yhen tilauksen tekemättä kokonaan ku puolet tavaroista ois tullu joskus yli kuukauden päästä.. Mut onneksi nämä tulee jo tällä viikolla tai ainaki pitäis tulla 🙂 <br />Mä oon yrittäny painottaa miehelle sanaa TYYNYNPÄÄLLINEN ;D se ei oo sama asia ku tyyny, vie paljon vähemmän tilaa :))

 2. Nuo satiinityynynpäälliset on ihania! Meiltä löytyy niitä kahdessa eri harmaan sävyssä 🙂

  1. Mä ekaks vähä epäröin kun olivat alle 5e kipaleelta et tekeeköhän noilla mitään, mut kiva kuulla et on hyviä 🙂 Jos ois hoksannu ni oisin tilannu vielä useamman, piiloon vaan äkkiä ennenku mies huomaa ;D

 3. Kauniita tyynynpäällisiä! Tyynyfriikin vikaa taitaa olla mussakin, eräänkin sohvan olen vuorannut tyynyillä niin äärimmäisen huolelliseti, ettei siihen enää mahdu oikein istumaankaan 😀 Mutta kun se tyynymeri vaan näyttää niin ihanalta ja pehmoiselta! Lienee syytä karsia sieltä muutama..

  1. Hih, no mutta tyynymereen on mukava istahtaa! Ois melkonen meri täälläkin jos kaikki tyynynpäälliset ottaisin käyttöön, mut aattelin et ens kesänä osa lähtee tuonne takaterassille ja leikkimökkiin ni vähenee täältä sisältä vähän 🙂 Mä luulen että meistä löytyy aika monesta tyynyfriikin vikaa 😉

 4. Tyynynpäällisiä ei oo koskaan liikaa 😀 Ja tyynyjäkin sais olla joka sängynpäällä runsain mitoin, sohvasta puhumattakaan 🙂 Ihania juttuja olet löytänyt 🙂

 5. Moikka J! Uusi lukija ilmoittautuu 🙂 <br /><br />Sulla on erittäin tyylikäs ja selkeä blogi. Nuo paljettityynyt ovat hienoja, tekisi mieli itsekin ostaa vähän bling-blingiä kotiin…<br /><br />Tervetuloa lukijaksi blogiini Valkeat Unelmat!

  1. Moikka! Tervetuloa ja kaunis kiitos sanoistasi <3 <br />Kyllä koti aina pienen määrän bling blingiä tarvii ;)<br />Kiitos kutsusta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *