Joulukorttitehdas

joulukortti

23 yötä jouluun on.. Joulukorttitehtaalta moikat! Vuosittain askartelen itse joulukortit eikä tämäkään vuosi tehnyt poikkeusta. Aina löytyy sen verran aikaa, että ottaa askarteluvälineet kaapista esille ❤ Nykyään moni lähettää somen kautta joulutervehdykset. Minä en ole tähän vielä oppinut, läheisille lähtee hyvän joulun toivotukset postin mukana. Kortteja on kiva suunnitella ja tehdä, nyt kokeilin kalligrafiakynällä tekstaamista. Saa muuten olla vakaa käsi, kun tällä kynällä kirjoittelee!

joulukortti

Yksinkertaiset kortit lähtevät matkaan. Vaatii vielä harjoitusta tekstaamisen suhteen, harjoittelemalla useasti ehkäpä seuraaviin kortteihin saan jo parempaa käsialaa 😉

Iskä tulee kuudelta kotiin viikon mittaiselta työreissulta. Kova ikävä on jo meillä kaikilla. Laitoin pihasaunan päälle niin päästään saunaan ja paljuun kunhan iskä kotiutuu. Tänään saatiin lisää lunta (eilen satoi vettä), joten en malttanut enää odotella vaan kävin ripustamassa jouluvaloja ulos. Pikkasen innostuin ja siinä vierähtikin neljättä tuntia! Ei puutu ainakaan tunnelmaa pihalta. Näette tekin myöhemmin miltä meidän pihalla näyttää. Toivotaan että lunta riittäis, niin saa tunnelmoida jouluun asti ja ylikin 🙂

Tervetuloa kurkkaamaan meidän casalaisten joulukalenteria, tänään aukesi ensimmäinen luukku. Joka päivä avautuu uusi luukku, minäkin kirjoittelen sinne myöhemmin. Tunnelmallista viikonlopun jatkoa ja ihanaa pikkujoulua sitä viettäville! Mun täytyy järjestää omat pikkujoulut kun ei ole opiskelijoiden pikkujouluja tiedossa.

 

J / white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *