Viherkasviseinä ja piristävä auringonvalo

keittio

Ei voisi paremmin päivä alkaa. Niin piristävä tuo ihana auringonvalo joka loistaa ikkunoista sisään. Sain aamun auringosta energiaa niin paljon että aloin siivouspuuhiin. Heti huomaa lisääntyneestä valosta, että myös ikkunat olisivat pesun tarpeessa.. Keittiön seinällä oleviin viherkasveihin paistaa aamupäivästä hetken aikaa aurinko ja koko keittiö näyttää niin freesiltä. Räystäistä tippuva vesi ja katolta putoavat lumet saa väkisin ajatukset kevääseen, vaikka just ehdin sanomaan että mun kevät alkaa vasta maaliskuussa 🙂 Voi ihana, keltainen pallero, paista koko päivä <3

Viherkasviseinää uudistan aina välillä. Tällä hetkellä viherkasviseinällä on pari kultaköynnöstä, saniainen, hammasaaloe, hopeaköynnös ja kiiltoliisukka. Joka kaipaisi jo uudistusta, ottaa latvapistokkaita ja istuttaa uudelleen. Sen verran rimpulaksi on ehtinyt kasvaa talven aikana. Kodinhoitohuone alkaa kohta näyttämään viidakolta 😀 Ei sieltä enää pöytätilaa tahdo löytää. Puhumattakaan siitä että kohta pitäisi kylvää vielä yrtit, tomaatit ja kurkut. Vitsit että mieli tekee jo päästä kylvöpuuhiin.

Eilisen päivän vietin kokonaan viherkasvien parissa. Otin lehti-, väli-, latvapistokkaita emokasveista ja laitoin ne juurtumaan muovin alle. Teki mieli siinä työnteon lomassa ottaa t-paitasilteen kun lämmin aurinko paistoi kasvihuoneen lasiruutujen läpi. Miten tuo aurinko voikin piristää niin paljon mieltä? Kaverin kanssa just viestailtiin ja ikävöitiin yhdessä kesää. Kesäiltoja, jolloin istuttiin yömyöhään meidän takapihan terassilla ja puhuttiin syntyjä syviä. Ei tarvinnut edes takkia päälle kun illat olivat niin lämpimiä. Paarmat ja korvan vieressä inisevät hyttysetkin on jo tässä talven aikana unohtuneet 😀 Kesä se on vaan ihmisen parasta aikaa <3 Paarmoineen päivineen.

keittiö

Valoisuus on lisääntynyt huomattavasti ihan viikon sisällä. Mulla on tapana päästää meidän kissavanhus ulos ennen kuin itse lähden ajamaan kouluun tai sitten tyttö päästää ja ottaa sisälle kouluun lähtiessä. Seitsemältä aamulla on jo sen verran valoisaa että uskallan päästää kissan ulos. Vielä pari viikkoa sitten oli yhdeksänkin aikaan pimeää. Kumpparikelit alkavat pian ja loskaa on joka paikka täynnä, mutta en tosiaankaan valita! Ilomielin otan kumpparit esiin, koska se tietää sitä että ihana kevät on kohta täällä ☀

Aurinkoista lauantaita ja energiaa päivääsi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *