Löytö ullakolta – Kukkapöytä

kukkapöytä

Iltaa! Löytyi oikea löytö ullakolta, nimittäin viherkasveilla oikein kiva kukkapöytä olohuoneeseen. Muistan lapsuudesta kun meillä oli paljon erilaisia viherkasveja ja kukkatelineitä kasveille. Siinä vierähti aina lähemmäs tunti kun kaikki kasvit oli hoidettu ja kasteltu. Joskus ne vietiin kerralla kylppäriin ja saivat suihkun ylleen.

En kuitenkaan ikkunalautoja hommannut, niitäkin olisi ollut tarjolla. 90-luvulla piti olla joka ikkunan alla ikkunalauta ja ikkunan edessä niin suuria viherkasveja ettei paljoa ulos nähnyt.

kukkapöytä

Irroitettavat marmoriset aluset ovat kiva yksityiskohta kukkatelineessä sekä kultaiset kiinnikkeet. Tätä ei tarvinnut sen kummemmin alkaa tuunailemaan, liat ja pölyt vaan pois ja käyttöön.

Osa mun viherkasveista on ulkona ja tässä mietin mihin ne laitan kun ilmat viilenevät. Täytyy varmaan tehdä lisää reikiä keittiön seinään, että saan jatkettua viherkasviseinää. Harmi kun olivat Kekkilällä lopettaneet seinään kiinnitettävien kukkatelineiden tuotannon. Tykkään tosi paljon noista kolmesta telineestä, jotka meidän keittiön seinältä löytyy. Nyt on pitänyt ostaa ulkomailta muoviruukkuja seinälle, kun en ole löytänyt mistään samantapaisia kuin nuo Kekkilän telineet. Löytyykö teidän kotoa kukkapöytää tai viherseinää? Tai ikkunalautoja? 

Aurinkoista viikonloppua! Tänne on ainakin luvattu oikein ihania kelejä koko viikonlopuksi ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *