Kasvihuoneen syksyä

kasvihuoneen syksyä

Tunnelmallista sunnuntai-iltaa! Joko teillä on laitettu tunnelmavaloja ulos? Syksy saapui meillä kasvihuoneeseen valojen ja syysistutusten muodossa. Siivottuani ensin kasvihuoneen hyvin, lähdin etsimään varastosta lyhtyjä ja valosarjoja. Teki mieli ripustella sinne tänne lisää valoa tähän pimeyteen. Illat ovat jo tosi pimeitä. Seitsemän aikaan otin kuvat ja tunnin päästä siitä oli jo ihan pimeää. Syksyn kukkaostokset on tehty, mukaan lähti tällä kertaa kanervaa ja hopealankaa. Kuusen oksia ja jäkälää hain omasta metsästä. Yksinkertaista, mutta kaunista.

Valosarja ripustettuna lyhdyn sisälle, toinen kiepsautettuna kantavan palkin ympärille ja betonista tekemäni tuikkukipot tuovat lisätunnelmaa kasvihuoneeseen. Lyhtyjä ja kynttilöitä pitää olla joka puolella, siitä minä tykkään ❤️ Täällä on niin kiva istua viikonloppuisin iltahämärän tultua. Vaikka lämpöasteet eivät ole iltaisin enää paljoa plussan puolella, niin terassilämmitin lämmittää niin hyvin, että tällainen vilukissakin tarkenee.

Viikonloppu on mennyt pihaa siivotessa ja perheen kanssa kaikkea kivaa touhutessa. Perinteisesti lauantai-iltana paljuiltiin ja saunottiin pihasaunassa. Vielä tarkeni istua paljussa ilman päähinettä. Itsellä astma, niin lämpöasteiden laskiessa paljussa on hyvä hengittää höyryä veden pinnasta. Saatan istua kaksikin tuntia paljussa, välillä saunoen. Yleensä olen meidän perheestä viimeinen joka nousee paljusta pois ☺️Kyllä tässä pitää kohta oma kylpytynnyri hommata ? Mukavaa alkavaa uutta viikkoa!

 

2 kommenttia “Kasvihuoneen syksyä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *