Arki

Arki alkoi. Ihanaa alkanutta viikkoa sinne ruudun toiselle puolen! Me pärjäillään tämäkin viikko ilman autoa, mies lähti työreissuun ja haettiin kaapit täyteen ruokaa, jos seuraavan kerran pääsee kauppaan vasta ensi viikon maanantaina ☺️ Meiltä on kauppaan matkaa eikä täällä maalla julkiset kulje. Tai no joo kulkee niin, että aamulla bussi menee ohi noin seitsemän aikaan ja neljältä takas 🤣 Tulis pitkä kauppareissu. Naapureilta ollaan saatu lupa käyttää heidän autoaan, jos tarve vaatii. Arki on välillä hieman haastavaa autottomana ja huonovointisena, mutta kyllä tämä tästä. Päivä kerrallaan.

Vietin tässä hiljattain synttäreitäni. En ketään ollut kutsunut, mutta lähimmäiset ilahduttivat ja kävivät kylässä. Sain mm. nämä ensimmäiset tulppaanit tälle vuotta, ihanan valkoisen orkidean ja vielä toisenkin samanvärisen, kaarellisena ❤️ Niin kauniita! Tietävät, että mä rakastan kukkia. Esikoinen leipoi kaikki herkut synttäreille äidin tuomilla raaka-aineilla. Aivan ihana yllätys oli sekin, kun äitini haki kaupasta kassilliset tarvikkeita leipomuksiin. Vierailta tyttö sai paljon kehuja leipomuksistaan. Kaikista tuli älyttömän herkullisia eikä mun tarvinnut kuin muutaman kerran neuvoa ohjeissa. Ja tyttö tykkää hirmupaljon leipoa kaikenlaista ja kokeilla uusiakin reseptejä. Itse olen ollut aika huonokuntoisena ja lapset ovat auttaneet paljon arjen askareissa, kun isi on työreissuilla. Onnea on tuollaiset ahkerat, rakkaat lapset jotka jaksavat vielä koulun jälkeenkin auttaa äitiä kotitöissä ❤️ Mitä mä tekisinkään ilman noita naperoita?

Täällä alkoi just satamaan lunta. Pitkästä aikaa. Ei oo enää montaa päivää helmikuun vaihtumiseen, siitä päivät pitenee ja valoa riittää pidemmälle iltapäivään. On muuten ollut hassua seurata täältä kauempaa etelän sienestäjiä, siellä keräillään edelleen tammikuussa sieniä metsästä ☺️ Kuulun sellaiseen sieniseuraan ja suu auki hämmästelin yks päivä tätä maailman menoa 🙈 Sieniä voi tosiaan löytää tammikuussakin. Tämä sää on kyllä heitellyt ihan härän pyllyä koko talven, saa nähdä onko meillä täällä Suomessa lumista talvea tulevaisuudessa kohta enää ollenkaan. Mukavaa pakkaspäivää sinulle! Täällä pakkanen ‘paukkuu’ kymmenessä asteessa.

J / white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *