Black week tarjoukset Iittalalla

*Postaus sisältää kaupallisen linkin. Kuvat iittala.com

Black week on täällä! Aivan mahtavia tarjouksia verkkokaupoissa ja minä aion hommata viimeisetkin joululahjat verkosta tällä viikolla. Vauvan kanssa en lähde kauppoihin tänä vuonna shoppailemaan joululahjoja vaan näpyttelen ostokset ostoskoriin vauvan päiväunien aikaan. Helppoa ja kätevää kunhan ensin miettii mitä kellekin ostaa. Kauniit sisustusesineet ja jokapäiväiset käyttötavarat esim. lasit, lautaset tai aterinsetit ovat varmasti mieluinen joululahja. Itse olen kerännyt Iittalan Kastehelmi-sarjaa kirkkaana ja nyt himottaisi sama sarja pellavansävyisenä (alla oleva kuva). Näitä olisi kiva yhdistellä kattauksessa, joten taidanpa samalla klikkailla myös itselleni pienen joululahjan. Pitkään aikaan en olekaan ostanut itselleni mitään.

Iittalan sivuilla on huipputarjoukset tällä viikolla. Tänään heillä on kaikki aterinsetit, paistinpannut ja paistokasarit -40% alennuksella ja esim. perjantaina Kastehelmi-sarjan tuotteita puoleen hintaan! Aivan huippuja alennusprosentteja ihan jokaiselle päivälle. TÄSTÄ näet kaikki päiväkohtaiset tarjoukset*.

Joko te olette hommanneet joululahjat vai ovatko vielä ajatuksen asteella? Mukavaa viikon jatkoa!

J / white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *