Joulua makuuhuoneeseen ja vauvahöpinöitä

Ajatella, että on jo joulukuu ja enää 22 päivää jouluaattoon.. Jotenki tämä syksy ja alkutalvi on mennyt tosi nopeaa. Välillä tuntuu, että vähän liiankin kun tuo mun pieni rakkauspakkaus kasvaa aivan liian nopsaan. Koronan takia ei hirveästi olla käyty missään, mutta silti tuntuu että aika on hujahtanut kotosalla kesästä talveen ihan hujauksessa. Justiinhan me lähdettiin sairaalasta kotiin ja toinen on jo neljä kuukautta! Hän on kyllä niin hymyileväinen tapaus ettei toista 💓 Aina olet suu hymyssä. Vaatteiden vaihto on hauskaa ja jännittävää puuhaa kun äiti vahingossa kutittaa eikä paitaa saa otettua pois ilman hekotuksia. Syli on paras paikka. Kovasti tavoittelet jo esineitä ja otat käsillä niistä kiinni. Silmät suurena katselet ympärille erilaisia juttuja ja ihmiset ympärillä kiinnostavat kovasti. Punnerrat itseäsi ylös ja meitä naurattaa kun yritetään laittaa sinua nukkumaan, niin punnerrukset meidän keskellä alkavat samantien. Isoveli tykkää pelleillä sinulle ja siitä sinä riemastutkin kovasti. Oot meille kaikille niin kovin tärkeä ❤️

Joulua makuuhuoneeseen

Joulua piti jo vähän lisäillä makuuhuoneeseen. Tunnelmallisilla koristevaloilla ja punaisilla joululakanoilla mennään tämä joulu. Niin ja ostinhan tuon seinällä näkyvän rottinkipeilin sinne. Tekemäni paperitähdet siirsinkin peilin tieltä keittiön ikkunaan. Enempää joulua ei tänne tilaan ole tulossa, mutta seuraavaksi käyn olkkarin kimppuun. Tekisi mieli hakea jo aito kuusi tuomaan joulun tuntua ja tuoksua olohuoneeseen. Koristella yhdessä se lasten kanssa joululaulut taustalla soiden.

Joko teille on kuusi hankittu vai odotteletko vielä myöhempään ajankohtaan? Viimeistään itsenäisyyspäiväksi haluan kuusen koristella, että siitä ehtii nauttimaankin. Itselle tuli vihdoin joulufiilis kun ulkona on valkoinen maa ja puut lumen peitossa. Pienikin lumikerros piristää heti paljon. Mukavaa joulukuun alkua!

2 kommenttia “Joulua makuuhuoneeseen ja vauvahöpinöitä

  1. Ihana tuo seinän sävy! ❤️ Olisipa meilläkin edes pienesti lunta… Joulukuusi meiltä jo koristeltuna löytyy ja se onneksi tuo joulufiilistä vaikka lumi puuttuukin. 😊

    1. Tämä on niin kaunis ja tunnelmallinen sävy ❤️ Tykkään minäkin! Täälläkään ei paljoa ole lunta, mutta kuitenkin valkoisena on maa ja pakkasta sen verran ettei lumi sula pois. Mies tuli Lapista työreissulta ja voi vitsit mitkä maisemat siellä onkaan! Toivotaan että sinne etelään sataisi pysyvä lumi ennen joulua. Ihana että joulukuusi tuo teille tunnelmaa 🌲❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *