Joulukuun aamu -Ihana lumi

Olipa ihana herätä tähän aamuun kun pihalla näytti tältä. Eilen sain vielä viimeiset jouluvalot laitettua puihin, enpä arvannut että aamulla saa herätä näihin lumisiin maisemiin ❤️ Vedin vaan toppatakin yövaatteiden päälle ja lähdin samantien ihastelemaan lumista pihaa. Kyllä se tuo lumi vaan nostaa joulufiilistä entisestään, ei ihanampaa aamua olisi voinut toivoa.

Nukuttiin vauvan kanssa kahdeksaan asti (puoli seitsemän sijaan) ja nyt aamupalan jälkeen ollaan lähdössä koko perheellä talven ensimmäisiin lumitöihin. Saa nähdä riittääkö miten pitkään tämä innostus koululaisilla lumitöihin vai onko tämä vain hetken huumaa ja ohimenevää 😂 Vauva saa vaunuista katsella meidän puuhia, ihan vielä ei pulkkaan voi toista laittaa kun ei saa istua siinä. Lumitöiden jälkeen haen katajanoksia takapihan metsästä ja alan kranssintekopuuhiin. Suunnitelmissa olisi tehdä kranssi ulko-oveen ja lisätä patterivalosarja siihen. Käteviä nuo ajastimella toimivat, kun palavat kahdeksan tuntia ja sitten sammuvat automaattisesti.

Arvatkaapa mistä muusta olen iloinen lumen lisäksi? Sain vihdoin kaikki loput joululahjat ostettua ja kerrankin saa joulunalusajan viettää muualla kuin kauppoja kiertelemällä. Tai tänä vuonna nettikauppoja kiertelemällä. Luin jostain, että Posti on ruuhkautunut ja paketeille ei ole kohta tilaa, kun ihmiset tilaavat niin paljon netistä tavaraa. Turvallisempi näin kuin se, että me kaikki olisimme tuolla kaupoissa kiertelemässä. Niin se arki muuttui taas kertaheitolla ja maskit päässä kuljetaan sinne minne on mentävä. Aika erilainen joulu tulee varmasti meille kaikille eikä kaikki välttämättä voi viettää joulua siellä missä haluaisi. Enpä olisi uskonut, jos joku olisi vuosi sitten tullut sanomaan, että tämä joulu tulee olemaan erilainen. Meidän vauvan ensimmäinen joulu ❤️ Kaikkea hyvää sinne sinulle maailman tilanteesta huolimatta ja eiköhän se joulumieli sieltä tule pikkuhiljaa ihan jokaiselle ❤️ Ja hyvää huomista itsenäisyyspäivää!

J / white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *