Meriheinä-eukalyptuskranssi

Kranssipajalta moikat! Vauvan päikkäreiden aikaan teen aina jotain kivaa, siis sellaista aivot narikkaan-hommaa (siivoamista ja ruoanlaittoa ei lasketa tähän 🤣) ja nyt oli vuorossa kranssien teko. Tilasin joulukorttikuvat täksi jouluksi vauvasta ja ne tulivatkin niin nopsaan, että kirjoitin ne samantien valmiiksi ja laitoin kuoreihinsa. Päikkäriaika sen kuin jatkui ja jatkui (neljän tunnin tirsat), joten päätin aloittaa askartelupuuhat. Ulko-oveen tein meriheinä-katajakranssin ja sisälle syntyi koristeeksi meriheinä-eukalyptuskranssi.

Meriheinä-eukalyptuskranssi

Kranssiin tarvitsee ainoastaan valmiin metallirenkaan, sidontalankaa, muutaman eukalyptuksen oksan sekä meriheinää. Kukkakaupoista saa ainakin ostettua meriheinää ja eukalyptusta. Sidoin ensin meriheinää puoleen kranssiin ja päälle lisäsin kaksi eukalyptuksen oksaa. Jätin toisen puolen metallirenkaasta näkyviin. Lopuksi laitoin vielä pienet patterivalot kranssin ympärille. Nämä on ns. pullovalot, joissa on tosi pieni paristokotelo. Sen sai helposti piiloon kranssin taa sidontalangalla. Tuonne se päätyi lepotuolin viereen seinää koristamaan. Ihana se olisi myös tuossa palmunlehti seinäkoristeessa sohvan päällä.

Eilinen itsenäisyyspäivä meni yhdessä kokaten, leffoja katsellen (isi lähti taas tänään työreissulle), aitoa joulukuusta ihastellen ja kinkkua maistellen. Saimme naapurin leivinuunista kinkkumaistiaisia ja kauaa ei pala lautasella säilynyt. Mies puhui jo viikko sitten, että pitäisikö ostaa parin kilon kinkku ennen joulua ja laittaa leivinuuniin. Nyt jaksaa odottaa aattoaamuun, jolloin perinteisesti otetaan kinkku uunista ulos. Emme malttaneet myöskään enää odottaa joulukuusen kanssa vaan haimmekin sen itsenäisyyspäiväksi kotiin. Niin ihana, jouluinen tuoksu valtasi koko kodin. Tänään fiilistelin myös koko päivän joululauluja ❤️ On tää joulunodotus vaan tunnelmallisinta aikaa! Instan puolella kuusi näkyikin jo @whiteandblackblogi . Kivaa alkanutta viikkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *