Joulukuusi kotiin

Heipat lauantaihin! Täällä odotellaan kutsua pihasaunaan ja ihastellaan sohvalta käsin kuusta. Viikko sitten haimme kuusen ja vieläkin aamuisin silmät hakeutuvat ensimmäisenä kuuseen. Illalla ennen nukkumaanmenoa sama homma. Saa nähdä miten ensi vuonna, ollaanko aidon kuusen kannalla vai haetaanko varastosta tekokuusi kun vauva roikkuu kuusen oksista kiinni 🤣

Kotimainen joulukuusi löytyi tänäkin vuonna Tokmannilta. Taitaa olla jo kolmas joulu peräkkäin kun haemme kuusen samasta paikasta. Vitsit miten havujen tuoksua olikin ikävä ❤️ Se jos mikä kuuluu joulun tuoksuihin pipareiden lisäksi. Pipareita olisi tarkoitus leipoa ensi viikolla. Ihan pieni satsi vain. Kukaan niitä ei suuria määriä syö ja leipominen on kuulema siksi kivointa puuhaa, kun saa syödä taikinaa. Muistan kyllä omastakin lapsuudesta kun se taikinan syönti oli paras osuus koko pipareissa 😆

Samat koristeet koristaa joulukuusta vuodesta toiseen, mutta mitäpä noita vaihtamaankaan kun ehjiä ovat. Punaiset kuusenpallot jätin tällä kertaa joululaatikkoon. Ripustettiin joulukuuseen vain hopeisia ja lasisia palloja sekä lasten koulussa askartelemia koristeita.

Tarkkasilmäisimmät saattoivat jo huomata mikä tuonne seinälle on kuusen taakse ilmestynyt. Kyllä, televisio. Mun puolesta ois voitu olla ilman koko masiinaa, mutta multa ei nyt tässä asiassa kyselty yhtään mitään 🤣 Onneksi se näyttää pienemmältä kuin aiempi vaikka samankokoinen onkin. Nuo nykyaikaiset tv:t ovat niin ohuita ja kevyitä, edellinen taisi olla kymmenen vuotta vanha ja painoi varmaan sata kiloa.

Täällä on jouluhommat kohta paketissa. Kirjaimellisesti. Kaikki lahjat on paketoitu, osa jo toimitettukin Korvatunturille ja joulukortit laitoin eilen postiin. Mitään isompia siivouksia en tee, vain perussiivous lähempänä aattoa. Stressiä ei tänne taloon joulusta tule, ihana vaan olla ja touhuta sitä mikä vauvan kanssa hyvältä tuntuu. Nyt vaan odotellaan joulua ja toivotaan että tulisi lisää lunta. Vähän on valkoista maassa, mutta lisää lunta toivotaan varmasti ihan koko Suomeen. Rentoa viikonlopun jatkoa sinulle ja ennen kaikkea stressitöntä joulunalusaikaa ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *