Miten sisustaa tv-seinä?

Tv-seinän sisustus, yksi hankalimmista sisustaa kun haluaisi koko möhkäleen piiloon. Onneksi nuo nykyajan televisiot ovat niin ohuita että ne voi nostaa seinälle. Ja onhan niitä taideteokseksi muuttuvia televisioitakin markkinoilla. Televisio on kuin taulu, kun siihen saa valita kuvan tv:n sammuttua. Ehkä sellaisen olisin mieluummin tuohon ottanut, mutta mies tilasi nyt tämän. Kokoa tuolla on 55″ eikä tuohon sen suurempaa olisi mahtunutkaan.

Miten sitten sisustaa tv-seinä?

Valitse mittasuhteiltaan seinän ja television kokoon sopiva tv-taso, senkki tai lipasto television alle. Oon itse tykännyt älyttömästi tästä Vilja tv-tasosta, erityisesti nuo ilmavat ja sirot jalat ovat mieleeni. Seinästä tuli heti paremman näköinen kun entinen, matalampi taso lähti pois. Ja kun television kiinnittää seinään, tulee ilmeestä heti kevyempi.

Kokoa kaunis asetelma television viereen, jota on mukava katsella silloin kun tv on kiinni. Älä ripottele esineitä koko tasolle vaan valitse jompikumpi puoli, jolle teet asetelman. Valitse asetelmaan eri korkuisia esineitä ja käytä eri materiaaleja. Huonekasvikin on kiva tai leikkokukka maljakossa. Sijoita ne lomittain, ei siis suoraan riviin.

Tee taulukollaasi television vierelle tai yläpuolelle. Meillä viereen ei mahdu mitään, joten taulut sijaitsevat yläpuolella.

Piilota johdot. Pistorasia on just tuon senkin takana, joten johdot ovat siellä piilossa eivätkä näy edes lattianrajasta. Television ja senkin väliin jäävässä pienessä raossa on valkoinen tarralla kiinnittyvä muovilista, jonka sisään johto on laitettu. Näin ei mistään kohtaa näy rumia mustia johtoja.

Jos seinänpätkä olisi pidempi, sijoittaisin vielä korkean hyllykön tuohon viereen, mutta tässä se ei ole mahdollista kun seinä on niin kapea. Silloin tv kuin sulautuisi hyllyn ja tv-tason joukkoon.

Asetelman esineistä tuohikori ja pyöreä lasiastia ovat löytö kirppikseltä. Kuivakukat ostin kukkakaupasta. Maljakko on vuosia sitten ostettu, en yhtää muista mistä. Ruskea pieni pullo löytyi tuosta meidän tontilla sijaitsevasta vanhasta rakennuksesta. Pojan käsialaa on tuo ihana pieni savikulho tuossa etualalla. Oli äidille tehnyt koulussa tämmösen ihanuuden ❤️ Kultainen kynttilänpidike on tuliainen Tukholmasta muutaman vuoden takaa. Lopuksi laitoin vielä “pullovalot” tasolle.

Aiheuttaako teillä tv-seinän sisustus harmaita hiuksia? Kaunista alkanutta tammikuuta ja mukavaa loppiaista! Ulos kun katsoo niin voisi kuvitella ihan olevansa Lapissa, vain tunturit puuttuu 😀 Puut kimmeltää kuuraisina, aurinko paistaa ja lumi narskuu kengänpohjissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *