Kirpputorilöytö – Artekin Aslak-tuoli

Heippa tiistaihin! Välillä kirppikseltä ja netistä tekee huippulöytöjä. Kuten nuo muurahaistuolit jotka löysin Torista vuosia sitten. Alle yhden tuolin hinnalla sain kaikki neljä tuolia keittiöömme. Oon tykännyt aivan älyttömästi noista tuoleista ja niissä on tosi hyvä istua.

Artekin Aslak-tuoli

Nyt onni potkaisi uudelleen! Artekin valmistama ja Ilmari Tapiovaaran suunnittelema Aslak-tuoli on todellinen löytö. Aluksi en uskonut tätä Aslak-tuoliksi edullisen hinnan vuoksi, mutta kun googletin asiaa eri paikoista niin kyllä se vaan on. Uskomaton tuuri kävi ja satuin kirpputorille paikalle juuri oikeaan aikaan. Tuoli on sen verran hyvässä kunnossa, että ei sille välttämättä tarvitse muuta tehdä kuin vähän hioa ja uutta lakkaa pintaan. Mutta nyt se saa olla tuossa kunnossa.

Teitä varmasti kiinnostaa mitä tuolista maksoin? Oli niin edullinen hinta, että muutamaan kertaan piti hieraista silmiä. Uutena Aslak-tuolia myydään hintaan 735 € ja sain tämän seconhand-löydön 12 eurolla. Kyllä, 12 euroa 😀 Hymyilin onnellisena koko matkan kotiin ja silittelin tuolia vänkärin paikalla 🤣🤣 Ihan parhaimpia kirppislöytöjäni. Tykkäättekö te tehdä kirpputorikierroksia vai etsittekö aarteita netistä?

Instan stooreihin @whiteandblackblogi laittelen aina kuvia kirppislöydöistäni, tulkaahan sinne seuraileen ❤️ Mukavaa loppuviikkoa!

J / white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *