Kasvihuoneen laittoa

kasvihuone

Miten ihanaa oli päästä hetkeksi ulos ja jaksoin jo vähän laittaa kasvihuonetta kesäkuntoon. Ei mennyt kaikki putkeen keuhkokuumeesta toipumisessa vaan jouduin vielä uudestaan sairaalaan. Tänään aamulla vihdoin tuntui siltä, että kyllä se elämä sittenkin voittaa ❤️ Melkoinen huhtikuu ollut, pakko myöntää. Toukokuusta odotan miljoona kertaa parempaa! Nautitaan tänään vauvan kanssa viimeisestä aurinkoisesta päivästä. Huomenna onkin luvattu vesisateita ja jopa lunta johonkin päin Suomeen.

kasvihuone
kasvihuone
kasvihuone
kasvihuone
kasvihuone
kasvihuone

Kasvihuoneen laittoa

Vähän siivousta ja tavaroiden paikalleen laittoa. Eipä täällä paljon muuta tarvinnut tehdä. Leikkasin pöydälle kirsikkapuun pitkäksi kasvaneita oksia ja nehän puhkesivatkin parissa päivässä lehteen kun aurinko paistoi niin lämpimästi. +15 C ollut varjossa lämmintä ja täällä kasvihuoneella jopa +25 C.

Asensin verhotangon kasvihuoneeseen ja ripustin Ikean parin euron verhot pariovien reunoille. Tulipa heti kutsuvamman näköinen! Tekee mieli lähteä tuonne istuskelemaan ja nauttimaan päiväkahvit. Nuo pyöreät kennovalot on nekin Ikeasta ja talveksi siirsin ne syrjään terassilta mutta näyttävät niin kivoilta kasvihuoneella, että taidan ostaa terassille uudet.

kasvihuone
kasvihuone

Orvokit ruksaan ehdottomasti seuraavaan kauppalistaan! En malta odottaa, että pääsen istuttamaan kesän ensimmäisiä kukkia ulos. Paljon kukkia pariovien molemmin puolin ja kasvihuone on valmis kesään. Taimet istutan sisälle sitten kun ei enää kylmiä öitä ole, menee varmasti toukokuun puolelle. Viettäkäähän kiva päivä ❤️ Tämän linkin takaa löydät aikaisemmat kasvihuonepostaukset.

2 kommenttia “Kasvihuoneen laittoa

  1. Onpa ihana!ja toipumisia,keuhkokuume on kova tauti:(
    Iloa kevääseen!

    1. Kiitos Nanna piristyksestä ? Kova oli tauti, saa nähdä milloin sitä on taas normaali itsensä. Menee hetki ennenkuin kykenee edes kävelylle. Hyvää kevättä sinnekin ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *