Kätevät säilytyslaatikot

Onko teillä vappusuunnitelmia? Vai vietättekö sen kotosalla niin kuin me? Hyvää grillattavaa ja perhe seurana, mikäs sen parempaa! Ribsit muhivat parasta aikaa uunissa (jo neljättä tuntia) ja kunhan saadaan tuo pienimmäinen unten maille, aletaan grillaamaan. Tuoretta parsaa, pekonia ja bataattia ribsejen kanssa, nam nam. Huomiseksi ois suunnitelmissa lisää grillausta sekä käydään naapurissa pihasaunassa ja paljussa. Rauhallinen, kotoisa vappu kuten viime vuonnakin.

Säilytyslaatikot

Löysin kauppareissulla tämmöisiä käteviä paperista tehtyjä säilytyslaatikoita ja ajattelin vinkata teillekin. Nämä löytyi Jyskistä. Pienemmät olivat alle viisi euroa kaksi kappaletta ja isommat yhteensä n. 12 euroa. Kannet pysyvät kiinni joustavien narujen ansiosta ja minusta nämä ovat yksinkertaisen kauniit. Otin heti monta laatikkoa mukaan. Yhteen isoon laitoin sisustus-ja puutarhalehdet ja toiseen kirjat. Pienempiin menee reseptit. Meillä tuo valkoinen teline on ollut halkotelineenä, mutta nyt kun vauva liikkuu salamana paikasta toiseen sai halot lähteä takaisin puuliiteriin ? Tuohta oli suussa tuon tuosta ja mieluummin otan semmoiset jutut pois mihin ei saa koskea kuin niin, että kiellän koko ajan. Jospa nämä säilytyslaatikot kestäisivät paremmin käsittelyssä. Minusta niin ihana katsoa toisen tutkimusreissuja. Niin uutta ja ihmeellistä kaikki ❤️ Ja miten nuo silmät säihkyvät kun löytää seuraavan uuden tutkimuskohteen.

säilytyslaatikot

Niin naurattaa tuo ensimmäinen kuva. Kuvastaa hyvin tämän hetkisiä tilanteita. Äiti kun laittaa lattialle ihan mitä vaan, ollaan samantien niiden kimpussa. Nämäkin sai muutamaan kertaan kuvata ennenkuin osuivat kameran linssiin ?Tämä vauhtihirmu pitää ottaa vessaankin mukaan. Huippua vappua just sulle! Toivottavasti vauhtia ja meininkiä on melkein yhtä paljon kuin täällä ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *