Kesäkalusteet ja kesäkukkia

kesäkalusteet ja kesäkukat

Sain tunti sitten vauvan nukutettua ja oli pakko tulla hetkeksi tänne takaterassille istumaan. Pari päivää satoi vettä ja sen ansiosta joka paikka vihertää ja puihin on tullut lehdet ? Voi kauneus! Terassikin on vihdoin kesäkunnossa vain kesäkukkia kaipaa lisää. Päivät on vietetty ulkona puutarhaa siivoten, kasvihuonetta täyttäen ja kasvimaata tehden. Kävi jo yhdessä vaiheessa mielessä siinä kun kaivoin lapiolla hikikarpalot otsalla kuoppia maa-artisokalle, että pitääkin joka vuosi tehdä yhtä suuri kasvimaa.. Varmasti pienempikin riittäisi. Mutta mihin mä sit laittaisin kaikki siemenet mitä oon haalinut varastoihin ? Ja kasvimaa on mulle niin rakas harrastus. Siellä mieli lepää eikä edes huomaa miten aika hujahtaa nopsaan. Joten siitä en niin hevillä luovukaan. Nykyään nuo harrastukset ovat jääneet vähemmälle, oikeastaan muuta ei enää olekaan kuin puutarhanhoito ja kasvimaa.

Kesäkukkia

kesäkukat

Puutarhallakin ehdin piipahtamaan yksi päivä ja mukaan tarttui maahumalaa, kärhöä ja värinokkosta. Näistä tein kukka-asetelman koristekivien kera terassille. Myös yrttejä ostin kasvihuoneeseen. Tomaatit ja kurkut kasvatin itse kun viime vuonna ostin pari tainta puutarhalta melkein viiden euron kappalehintaan. Yhden taimen hinnalla kasvatin siemenistä kolmisenkymmentä tainta. Odotan, että pääsen käymään ensi viikolla lempipuutarhallani kunhan saan miehen työreissulta kotiin vauvan seuraksi. Sitten saan lisää kesäkukkia pihalle ❤️ Ainakin tummaa koristebataattia ja apilaa pitää tänä vuonna kokeilla!

Kesäkalusteet

Äsken piti oikein tarkistaa minä vuonna nämä kesäkalusteet meille saapuivat ja vuosi 2013 se oli eli kahdeksas kesä jo menossa. Huoltovapaa runko on pysynyt todella hyvänä ja on kuin uusi. Pehmusteiden väri on kulunut auringossa joten ne pitää jossain välissä uusia, mutta ehdottomasti olen kyllä ollut tyytyväinen tähän muunneltavaan sohvaryhmään. Aikoinaan sen Hobbyhallista tilasin.

Istun vielä hetken tässä ja sitten lähden pienen viereen nukkumaan. Pinnasänky on ihan kiinni meidän sängyssä ja siitä on helppo yöllä nostaa vauva tissille kun hän herää. Yöheräämisiä on ollut tässä kuukauden verran melko tiheään, mutta päivisin nukutaan vähän liiankin hyvin. Myös äiti ? Hyvää yötä!

J / white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *