DIY tunnelmavalot terassille

Täällä fiilistellään pimeneviä iltoja ? Illat pimenee ja terassi kaipaa lisävalaistusta. Kymmenen aikaan illalla on jo aivan pimeää. Halusin terassille lisää valoa niin on tunnelmallisempaa istua iltaa. Muutamat valosarjat siellä jo oli, mutta sain idean pöydän ylle nurkassa lojuvista heinäseipäistä kun siivottiin tallia, joten ei muuta kuin kokeiluun. Koristetikapuut ja roikkuva kynttiläteline ollaankin heinäseipäistä joskus tehty. Nyt tuli sitten tällainen.

diy tunnelmavalot

Tunnelmavalot terassille

Sinkkiämpärit, valosarja, kiviä, ripustuskoukut ja kaksi heinäseivästä. Muuta et tarvitse. Jos ei heinäseipäitä löydy, niin käyhän tähän joku paksu oksa/risu molemmin puolin. Pitele sinkkiämpärin keskellä heinäseivästä ja lado seipään ympärille kiviä niin kauan että seiväs pysyy tukevasti pystyssä. Minä laitoin ämpärin täyteen kiviä. Pöydän toiselle puolen samalla lailla. Kierrä seipäisiin ripustuskoukut ja asettele sateenkestävä IP44 valosarja paikoilleen. Ostin aurinkokennovalot pöydän ylle, kätevämmät tuohon ettei kukaan kompastu sähköjohtoihin.

diy tunnelmavalot

Terassilla tulee istuttua edelleen iltaisin. Eilen haimme tyhjentyneen kaasupullon tilalle uuden, vaikka ensin mietittiin tuleeko sitä enää grillattua. No päätettiin jatkaa grillikautta. Venetsialaisetkin tulossa. Grillattiin hyviä pihvejä, joihin tein marinadin aamulla, pellosta perunoita ja kaupasta grillijuustoa. Voisin syödä tuota juustoa vaikka paketillisen kerralla. Se on niin hyvää rapeaksi paistettuna. Huomaan, että joka vuosi tulee jokin uusi lemppari grilliruokiin. Nyt se on tuo grillijuusto ja sitä pitää saada joka kerta. Jos nyt äkkiseltään kahdella kädellä laskisin monesko grillauskerta tämä oli tälle kesää niin arvelisin vol. 89. Mites siellä, joko grillaaminen on lopeteltu tälle kesää vai vieläkö maistuu?

diy tunnelmavalot

Mukavaa lauantaita!

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit.fi sivustolla:

https://www.instagram.com/whiteandblackblogi

https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

4 kommenttia “DIY tunnelmavalot terassille

 1. Kaunista siellä!Meillä ei grillikausi lopu koskaan:)Meillä on pihalla muurattu grilli ja penkit ympärillä,lisäksi grillimökki jossa kotakeittiö systeemi.Eli grillataan,savustetaan ympärivuoden.
  Minä rakastan lohta,grillijuustoja,halloumia,ananasta,maissia ja tomaattia grillattuina.
  Mies syö enemmän pihvejä ja makkaraa,joista en minä niinkään välitä.
  Usein tehdään myös folionyyttejä,joissa perunaa ja koskenlaskijaa:)

 2. Kiitos Nanna ? Ai että, kuulostaapa hyvältä tuo teidän grillimökki! Sellainen ois haaveissa itselläkin tuohon viereiseen metsään. Pieni polku pihalta sinne missä olisi grillikota/mökki ympärivuotiseen grillailuun.

  Meillä sama, mies syö enemmän makkaraa ja possun pihvejä, itse jo hetkeksi kyllästyin ja välillä piti saada pelkästään kasviksia ja nyytit ovat myös lemppari. Kala savustettuna, nam nam ?

  Mukavaa alkanutta viikkoa sinne teille!

 3. Ihana koti ja piha teillä?. Löysin tänään blogisi .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *