Olohuoneen joulu

joulu olohuone

Tänään on kuunneltu aamusta asti Suvi Teräsniskan esittämiä joululauluja. Perinne jo monen vuoden takaa. Aina palaan siihen samaan tuttuun soittolistaan, vaikka välissä yritän kuunnella myös muiden esittämiä joululauluja. Suvin laulamana nämä ovat vaan ihan parhaita. Itse asiassa pojalta tuli aamulla ehdotus, että kuunneltaisiinko äiti tänään joululauluja. Ja sehän vain sopi mulle!

Olohuoneeseen laitettiin joulua, vain kuusi puuttuu.. Pörröisiä tyynyjä ja lämpimän pehmeitä lampaantaljoja. Yhden niistä tuo kuvassa kiitävä karvaturri valtasi heti itselleen. Tyytyväisenä nukkuu taljan päällä. Lisäksi paljon jouluvaloja, kynttilöitä, valonauhaa ja tähti ikkunaan. Lumiset puut ikkunan takana näkyy sohvalle asti, eihän sitä muuta tarvitsekaan ❤ Kuusi on muuten edelleen harkinnassa. Kovasti kyllä haluaisin aidon kuusen. Tiedän, että meidän villiviikari olisi ainakin hyvin hyvin innoissaan jos sellainen tänne haettaisiin. Luulisi neulasten pistelevän sen verran, että kuusi saisi olla olohuoneen nurkassa rauhassa? Mutta eihän niitä kimaltelevia palloja voi mitenkään vastustaa, eihän.

jul
jul
takka
joulu
jul

Takka ja leivinuuni on ollu päivittäin ahkerassa käytössä. Mies haki vielä ennen töihinlähtöään kuorman koivuhalkoja puuliiteriin, että saan oikein urakalla poltella täällä talon lämpimäksi. Tietää millainen vilukissa oon. Vielä yksi työreissu ja hänelläkin alkaa joululoma ❤ Seuraavan kerran ensi vuoden puolella töihin. Aika ihanaa. Milloin teillä alkaa joululoma vai oletko töissä joulunpyhät? Mulla joululoma alkaa aattona. Rauhoitutaan joulunviettoon perheen kesken ja lupasin just itselle olla joulunpyhät ilman ainuttakaan Iltalehteä tai mitään muutakaan uutista yhtään mistään kanavasta. Tulee nimittäin savuna korvista ulos jo kaikki K-jutut. Paljon parempi vaihtoehto lähteä ulos lenkille raikkaaseen ulkoilmaan tai kävelylle metsäpoluille omien ajatusten kanssa ❤ Ihanaa lauantaita toivottelen täältä leivinuunin lämmöstä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *