Itsenäisyyspäivän jäälyhdyt

jäälyhty
jäälyhty
jäälyhty

Jäälyhdyt

Sopivasti itsenäisyyspäiväksi sain valmiiksi kymmenkunta jäälyhtyä pihamaalle. Taitaa niitä olla enemmänkin. Muistelisin, että viime vuonna jäi jäälyhdyt kokonaan tekemättä ennen joulua, kun ei ollut pakkasia. Ihanaa, kun nyt on lunta ja pakkasta. Niin erilaisen tunnelman saa pihallekin valoilla, kun on lunta maassa. Kynttilät loistavat kauniisti huurrettujen jäälyhtyjen läpi. Laitoin 72h palavat kynttilät jäälyhtyihin niin saadaan huomenillallakin nauttia valoloistosta. Jokavuotinen urakka oli kiertää jouluvalot pihan paviljongin ympärille. Työlästähän se on, mutta on se vaan niin kaunis että kannattaa pari tuntia uhrata siihen. Nakki napsahti tällä kertaa miehelle. Minä opastin ja hän kipusi tikapuiden varaan 480-osaisen valosarjan kera. Minä säästelin niskaa ja hartioita ? Ylöspäin kun kurottelee niin hartiat saa taatusti jumiin.

jäälyhty
jäälyhty
jäälyhty

Tänään ollaan vaan oltu rennosti koko päivä ja odoteltu isiä työreissusta kotiin. Tehtiin lasten kanssa vähän parempaa ruokaa itsenäisyyspäivän kunniaksi ja tietty myös sen kunniaksi kun iskä tuli töistä kotiin. Hieman haasteita oli työmatkan varrella, kun auto jäätyi mutta saatiin kuin saatiinkin iskä lopulta kotiin. Tuntuu muuten ihan sunnuntailta. Eilen jäikin Selviytyjien finaali näkemättä, kun kuvittelin olevani lauantaissa ? Joku muukin päivistä sekaisin? Nyt odotellaankin Selviytyjien uusintajaksoa irtokarkkipussin kera kun ei Linnan juhliakaan näy.

Kaunista itsenäisyyspäiväniltaa Sinulle ???

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

2 kommenttia “Itsenäisyyspäivän jäälyhdyt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *