Joulukuusi 2021

joulukuusi

Mietin pitkään, että tuleeko meille tänä vuonna aito joulukuusi. Mummu sanoi, että kyllähän se kuusi sen verran pistelee niin saa koristeet olla rauhassa. Niimpä meille sitten tuli joulukuusi. Arvatkaapa vaan saiko se olla hetkeäkään rauhassa. Eipä pistellyt neulaset, ei sitten ollenkaan ? Joulukuusi koristeltiin keskiviikkona ja viisi palloa on hajonnut. Lasipallot nostelin korkeimmille oksille, mutta noista alaoksista lähtee niin kätevästi pallot irti pikkusormilla. Kissavanhusta kuusi ei kiinnosta yhtään. 1,5-vuotiasta taaperoa senkin edestä ? On se kuitenkin pystyssä vielä pysynyt! Kuvanottohetkellä kuusen tuhoaja oli päiväunilla.

christmas tree
joulukuusi

Tuohan se aito kuusi jouluntuoksua kotiin ❤ Ihana se on ilman pallojakin. Havun tuoksu valtasi ensin kylpyhuoneen kuusen siellä sulaessa ja sitten olohuoneen. Mun lempparikoristeita ovat nuo lasiset, erilaiset pallot sekä enkelikoristeet jotka saimme lahjaksi yhtenä jouluna kymmenen vuotta sitten. Latvassa oleva tähti on ostettu tänne meidän kotiin ensimmäisenä jouluna. Ihania muistoja tulee joka kerta mieleen, kun joulukoristeet otetaan esille ja ripustetaan kuuseen. Lasten tekemät tontut pääsivät seinille ja tonttuovikin liimattiin lattian rajaan. Tonttuovi on lahja ystävältäni, hän kun tietää miten jouluihminen olen. Se pilkistääkin tuolla kolmannen kuvan alareunassa.

christmas tree
joulukuusi
joulukuusi
joulukuusi

Hain ison kimpun eucalyptuksen oksia maljakkoon. Menee ihan joulukukista ja näistä tulee myös ihana tuoksu. Tästä osa meni kranssiin ja kimppu on vieläkin näin iso! Seitsemän euron kimppu, josta riittää iloa pitkään. Mitähän muuta näistä oksista tekisi? Jäälyhtyjen sisään jäädytettynä voisi olla kivannäköiset ulkona. Olisiko muita ideoita? Lämmintä joulunodotusta juuri Sinulle ❤ Joko teillä on kuusi?

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *