Pääsiäiskoristeet

marimekko

Pidennetty viikonloppu alkoi kodin siivouksella. Alunperin oli tarkoitus tehdä kasvaneen ohran sekaan itse tehtyjä pääsiäismunia, mutta suunnitelmat muuttuivat kiireiden takia. Otin sitten lasiset pääsiäiskoristeet kaapista esille. Yksinkertaista ja helppoa koristelua siis tänä vuonna. Korin pohjalle laitoin meriheinää ja munat vaan vadille. Pajunkissat mini-maljakossa ovat aika suloisia myös. Huomenna lähdetään minireissuun ja kylläpä on mukava tulla sitten puhtaaseen kotiin jatkamaan pääsiäisen viettoa.

pääsiäinen
marimekko
unikko
påsk
pääsiäinen

Meriheinää käytän koristelussa muulloinkin. Kukkien suojaruukun, mullan tai narsissin/helmililjan sipulit saa helposti piiloon meriheinän avulla, jos tykkää etteivät ne ole näkyvillä. Asetelmissa käytän myös usein meriheinää. Minusta tämä on niin kaunista ja monikäyttöistä.

Huomenna siis auton nokka kohti Kuopiota ja ainakin Ikeassa aion käydä. Siellä saattaa olla muutama muukin pääsiäisostoksilla ? Mitään en ole suunnitellut ostavani, mutta kyllähän te tiedätte ettei Ikeasta vaan voi lähteä tyhjin käsin. Mukavia pyhiä ja hyvää pääsiäistä!

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *