Kultaiset kirppislöydöt

kirppislöytö

Kultaiset kirppislöydöt

Löytyi taas niin kivoja juttuja kirppiksiltä! Taaperolle enimmäkseen ostin kaikkea hyvää vaatetta, jotka olivat ihan uudenveroisessa kunnossa. Pitihän sitä itsellekin sivusilmällä katsella jotain sisustusjuttuja. Pienistä asioista sitä voikin ihminen tulla iloiseksi. Vastaan tuli iso koristeellinen maljakko ja kun kaikki tietävät etten voi vastustaa kultaa, niin ostoskoriinhan tämä päätyi. En tiedä onko maljakko uutta vai vanhaa tuotantoa, mutta muoto, väri ja kuuden euron hintalappu sinetöi ostopäätökseni. Sopii hyvin olohuoneeseen kultaisen kattovalaisimen seuraksi. Ja onhan tuo vieressä näkyvä lasikupu alusineen löytynyt myös kirppikseltä jo aiemmin.

kirppislöytö
kirpputori
kynttilänjalka
makuuhuoneen sisustus

Ja sitten lisää kultaa! Tämä BANAAN-kynttilänjalka maksoi 2 euroa. On ollut ainakin Jotexilla myynnissä, mutta nyt näytti olevan loppuunmyyty. En voinut vastustaa tätäkään ostosta, vaikka kynttilänjalkoja meillä on enemmän mitä pitäisi. Kauheeta mikä kynttilänjalkakokoelma meiltä kaapista löytyykään. Maljakoista puhumattakaan ? Kolmas heikkous on mulla kukkaruukut. Paljastetaan se nyt tässä samalla. Näille kaikille on omat kaapit varattuna kotona ja tyttö aina sanoo ”Taas äiti osti uuden ruukun!”

maljakko

Joutuu kohta vanhimmasta päästä myymään maljakot ja kynttilänjalat pois, kun uusia löytöjä tulee näin usein. Vaikka tarkkaan nykyään harkitsenkin mitä ostan, niin näiden kohdalla ei harkittu! Nytkin sohvalta käsin ihailen maljakkoa. Toivotaan, että saa olla paikallaan eikä tarvitse nostaa korkeammalle pieniltä sormilta.

vaasi
kultainen maljakko

Hei mitkä on sun heikkoudet? Vai onko sellaisia? Mukavaa sunnuntaita ?

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *