Pöytävalaisin – Kirppislöytö

pöytävalaisin

Jysk pöytävalaisin

Tein taas kivan kirppislöydön! Jyskin pöytävalaisin aivan uudenveroisessa kunnossa löytyi kirpputorilta kolmella eurolla. Tätä myydään vielä Jyskissä hintaan 26,99€ ja on HELGI nimeltään. Aivan loistava tunnelmavalaistus tulee tästä iltaisin. Sijoitin sen tuohon television viereen ja iltaisin en muuta valoa kaipaakaan televisiota katsellessa. Tarpeellisista kirppislöydöistä tulee niin hyvä mieli, kun löytää edullisesti jotain mitä on etsinytkin!

pöytävalaisin
pöytävalaisin jysk
valaisin
pöytävalaisin

Vappu oli ja meni oikein rauhallisissa tunnelmissa. (Toista se oli ennen kun riekuttiin baarissa aamuyöhön asti serpentiinit kaulassa ??) Paljuiltiin ja mentiin nukkumaan jo kymmenen aikaan. Taapero on valvottanut monta yötä niin ei viitsinyt myöhään valvoa. Aamulla noustiin koko porukka kasilta ylös ja käytiin kevään ensimmäisellä pyörälenkillä. Pienin tykkäsi niin kovasti ettei halunnut nousta istuimesta pois ja kypäräkin jäi päähän, kun ei suostunut ottamaan sitä pois ? Kuului vaan ’kyytiin, kyytiin!’

Kun tyttö täytti 1,5 vuotta sanoja alkoi tulemaan paljon. Hän sanoo kaikki sanat perässä ja useita sanoja tulee peräkkäin. Nyt siis 1v. 9kk. Aamulla luetellaan kaikkien perheenjäsenten nimet jo sängystä käsin ja nyt kun isi on taas töissä, niin sanotaan ’Isi töissä’. Myös ässän oppi sanomaan ❤ Niin ihana seurata toisen kehitystä ja mikä huumorityyppi hänestä on tullutkaan! Ja herkkä ? Yhtä herkkä kuin äitinsäkin.

pöytävalaisin

Tämä televisioseinä on aina ollut oikea murheenkryyni, mutta tällä hetkellä pidän tästä kovasti. Tunnelmavalaistus ja valkoinen senkki tekevät tästäkin nurkasta viihtyisämmän. Vähän haaveilen Framesta joka muuntautuisi paremmin sisustukseen sopivaksi, mutta vasta on ostettu uusi televisio niin saa jäädäkin haaveeksi. Ihanaa iltaa!

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *