Terassikalusteet

terassi

Vihdoin se on täällä! Kesä ❤ Tänään istutin kasvihuoneeseen tomaatit ja chilipaprikat. Sain siinä tälle kesää ensimmäiset rusketusrajatkin. Lue poltin itseni ? En hoksannut, että aurinko ottaa näin herkästi kasvihuoneeseenkin. Ollaan oltu päivä ulkona, aamu yhdeksästä asti. Äsken tultiin vasta sisälle. Tuntuu, että sitä ihan heräs eloon kesän myötä. Ehdottomasti rakkain vuodenaikani. Sisätiloissa ei malta käydä kuin nukkumassa tästä eteenpäin.

terassikaluste

Terassikalusteet

Takaterassin terassikalusteet on laitettu paikoilleen. Tuon tekemämme pöydän päälle ostin Rustasta pöytään kiinnitettävän tangon, johon saa laitettua kivasti roikkumaan esim. aurinkokennovalot. Juhlissa tätä voi myös hyödyntää. Suunnittelin jo tähän pieniä lasipulloja roikkumaan, joihin laittaisin kukkia puutarhasta.

Pöydän ympärillä on edelleen betonipenkki, joka on kestänyt jo vuosia eikä ole mennyt miksikään. Penkin toisella puolen kaksi Ikeasta ostettua metallituolia, joita haluaisin kaksi kappaletta lisää. Valitettavasti nämä on jo lopetettu eikä löydy enää Ikean valikoimasta. Taustalla näkyvät muoviset lepotuolit ovat myös Ikeasta.

kesäkalusteet

Kesäkukkia olen pikkuhiljaa ostanut. Vielä on öisin neljän asteen lämpötiloja, niin en ole uskaltanut paljoa vielä kukkia laittaa. Hopeaputousta ja kerrottua petuniaa laitoin yhteen ruukkuun ja tuohon pöydälle toin yhden hopeaputouksen. Sopii väritykseltään heinän kaveriksi. Tää heinä on muuten tekokukka.

Jospa sitä ehtisi tännekin nyt useammin kunhan saadaan loput pihahommat tehtyä ja työkiireet hellittää. Viikonloppuisin on ihan erilailla aikaa touhuta pihalla ja selailla somea. Arkipäivät menee aikalailla samalla rutiinilla aamusta iltaan. Kesälomia siis kovasti odotellessa ? Joko teillä on kesälomasuunnitelmia? Me käydään ainakin laivalla ja hotellilomilla. Mukavaa sunnuntaita!

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *