Puhdistuskivi Universal Stone

universal stone

Sateinen viikonloppu menossa, joten sisähommia tiedossa. Ehdin juuri ennen sateita istuttamaan kesäkukat. Laitan viikonlopun aikana kuvia kunhan sateet loppuvat. Kuopuksen kanssa lähdetään kohta shoppailemaan kahdestaan kun kummitytön synttärit ensi viikonloppuna. Muu perhe lähtee omiin harrastuksiin. Illalla paljua ja grillausta- perinteinen lauantai-ilta siis tiedossa ❤ Ja peli olisi pakko ehtiä katsomaan. Niin jännittävä ja ratkaiseva ottelu tulossa.

Universal Stone

Universal Stone puhdistuskivi on tehokas puhdistusaine kodin pinnoille, astioille, takan lasille ymt. Puhdistaa lian helposti ja on myrkytön, joten se on hyvä ja turvallinen valinta lapsiperheessä sekä astioihin käytettynä. Tämä sama aine mulla on kestänyt jo vuosia. Taitaa olla ainakin viisi vuotta vanha, joten riittoisa tuote on! Astioihin on tullut ajan kuluessa aterimista jälkiä ja puhdistuskivellä nämä saa helposti pois ja astiat ovat sen jälkeen kuin uusia. Katsokaapa näitä mukeja. Alla ennen-kuva. Mukeissa naarmuja ja tummentumia tullut lusikoista. Tarvitset vain pienen palan puhdistuskiveä, vettä ja mikrokuituliinan. Murenna pala kiveä pohjalle ja hankaa kostutetulla liinalla ja astian puhdistuttua pese vielä astianpesuaineella. Valmis!

puhdistuskivi
universal stone

Ja jälkeen! Tuli kuin uudet mukit. Otin kuvan vielä ulkona luonnonvalossa niin näette miten puhtaita ja naarmuttomia näistä tuli. Saman puhdistuksen tein kulhoille, jotka on aikoinaan ostettu H&M:ltä. Meinaatko testata vai oletko jo käyttänyt tätä kikkaa astioiden puhdistukseen?

puhdistuskivi

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *