Kotipiha

grillauspaikka

Juhannus kotipihalla. Voi kuulostaa tylsältä, mutta tätä mä kaipaan just nyt. Grillausta, paljuilua ja rentoa oleskelua. Syödä hyvää ruokaa tuossa penkeillä ja vaan nauttia kiireettömyydestä. Viime viikot ovat olleet kiireisimpiä töissä ja pidennetty juhannusviikonloppu tulee tarpeeseen. Onko teillä juhannussuunnitelmia? Mökki- vai kotijuhannus? Vai jotain muuta?

diy nuotiopaikka

Sen verran oon miettinyt juhannusta, että haluan käydä joen varrella pyörälenkillä ja kerätä kimpun luonnonkukkia juhannuspöytään ja ehkä pienellä souturetkellä joella. Tänään aamulla googlasin sään (minä joka en koskaan seuraa säätä) ja luvattu niin huippua keliä ettei tosikaan! Siis melkein +30 ja aurinko paistaa koko juhannuksen. Niin siistiä. Tätä mä oon odottanut. Vesisateet riittää jo, kiitos. Taidan levittää kotipihan nurmikolle viltin ja ottaa ensimmäisen kerran aurinkoa tälle kesälle. Rentoja suunnitelmia ja ei haittaa vaikkei toteudukaan. Pääasia, että saa levähtää ja olla perheen kanssa. Ei ois enää montaa viikkoa kun meillä vanhemmilla alkaa loma. Toivottelen teille jo nyt oikein ihanaa juhannusta! Pitäkää hauskaa ja itsestänne huolta 💛

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

J / white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *