Edullinen tyynyvinkki

Niin kiitollinen tästä kesän jatkumisesta ? Ei olisi voinut parempaa säätä elokuulle toivoa! Eilen pyörälenkillä tuli niin kuuma, että hyppäsin uimaan. En muista milloin olisin viimeksi uinut vielä elokuun loppupuolella. Ei ollut uikkareita tai pyyhettä mukana, mutta eipä tuo haitannut ? Nautin 110% ulkona olosta ja niin nauttii taaperokin. Aamulla halutaan ensimmäisenä aamupalan jälkeen ulos. Ei edes Pikku Kakkonen kiinnosta, kun ollaan jo kengät jalassa eteisessä menossa. Muutaman kerran hän on ehtinyt karata ulos etuovesta niin nyt ovi on lukittuna myös aamuisin, kun isommat lapset ovat lähteneet kouluun.

Edullinen tyynyvinkki

Jos tarvitset edullista sisätyynyä niin kannattaa tsekata tämä Ikean SKÖLDBLAD 50×60 tyyny. Tämä menee helposti 50x50cm tyynynpäällisen sisään, joka on peruskoko koristetyynynpäällisellä. Ostin terassille muutaman euron koristetyynynpäällisiä Ikeasta ja vieressä oli tarjolla samankokoisia sisätyynyjä, mutta kalliimpia (5e) mitä itse tyynynpäällinen. Ajattelin etten maksa sisätyynystä enempää. Menin sitten tyynyosastolle ja sieltä löytyi puolet edullisemmin sisätyynyjä. 2,5 euron tyynyt lähti testiin ja nämähän olivat just sopivat 50x50cm päällisiin! Näistä tulee kivan muhkeat, kun sisätyyny on hieman isompi. Mulla on neljä kappaletta näitä ja muita sisätyynyjä en enää osta. Kokeilkaapa! Kestää myös konepesun 60 asteessa.

Huomiseksi on luvattu vähän pilvisempää ilmaa. Hyvä sää käydä pellolla nostamassa osa sadosta pois ja laittaa kuivumaan. Kyllä on hiki virrannut tänäänkin, vaikka pelkillä bikineillä tehnyt pihahommia. Tämä elokuu jää kyllä mieleen pitkäksi aikaa. Moni puhuu jo syksystä, mutta mä salaa haaveilen että jatkuispa helteet vielä pitkään!

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

J / white & black - -

2 kommenttia “Edullinen tyynyvinkki

  1. Hei! Oletko miettinyt kuinka eettisesti nämä tyynyt ja päälliset ovat ympäristön ja tuotanto-olosuhteiden kannalta valmistettu, haluatko rahoillasi tukea sellaista toimintaa?

    1. Heippa Hilla!

      Niin harvoin ostelen uutta, että sallin sen itselleni silloin tällöin. Ulos terassille en halua ostaa kalliimpia tyynyjä, koska aurinko paistaa tuohon niin kuumasti ja haurastuttaa tekstiilejä, joten nuo muutaman euron tyynyt ovat sinne oikein passelit. Melkein kaikki ostan nykyään käytettynä, sisustustavarat ja vaatteet mukaan lukien koko perheelle. Ihanaa syksyn alkua Sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *