Kranssi oliivipuun oksista

kranssi oliivipuun oksista

Sateinen marraskuu.. Oli pakko leikata kolmea oliivipuuta, kun toin ne sisälle talvehtimaan. Kasvoivat niin isoiksi ulkona etten saa niitä mitenkään mahtumaan tuonne kodinhoitohuoneeseen. Tein osasta oliivipuun oksista kranssin. Kiepautin kultaisella metallilangalla oksat metallirenkaan ympärille. Lisäsin kranssiin meriheinää ja kuumaliimalla kiinnitin tammenterhoja koristeeksi. Helppo ja nopea viiden minuutin kranssi.

kranssi oliivipuun oksista

Joskus olen kokeillut saada oliivipuun oksia juurtumaan vesilasissa. Nyt taas uusi yritys lopuista mitä leikatuista oksista jäi jäljelle. Nätin näköiset ne on maljakossakin jos eivät juurtumaan lähde. Kranssi lähtee ulos seinälle katajakranssin viereen.

kranssi oliivipuun oksista

Vielä on hyvää aikaa hakea metsästä askartelutarvikkeita, kun ei lunta ole vielä tulossa. Eksyin vahingossa katsomaan seuraavan viikon sääennustetta ja yllätys, yllätys vettä luvassa ihan joka päivälle. Viikonloppuna olisi tarkoitus hakea omasta metsästä sammalta ja varpuja sekä pihan lehtikuusesta napsia oksia askarteluja varten. Pimeys on kyllä kestänyt niin pitkään, että melkein jo toivoisin ensilumen satavan. Kivaa viikonloppua!

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *