Jouluasetelma ulos

Jouluasetelma

Laitoin terassia vähän jouluisemmaksi muutamilla asetelmilla. Kuusilla, sammaleella, lankaköynnöksellä, kanervilla ja callunoilla sekä ajastimella toimivilla patterivaloilla. Isoon ruukkuun tökkäsin multaan pienen kuusen alun, peitin mullan sammaleella, koristeeksi käpyjä ja valot. Pienempään ruukkuun laitan myös sammaleen päälle patterivalot kunhan ostan pattereita lisää. Eivät vie sähköä ja palavat 8 tuntia, jonka jälkeen sammuvat automaattisesti. Tekisi mieli hakea vielä iso havu-tai lehtikuusenoksa katosta roikkumaan niin kuin toissa vuonna oli. Jos asetelmista haluaa vielä jouluisemmat niin palloja oksille roikkumaan tai koristeita sammaleen päälle! Tykkään älyttömästi näistä betoniruukuista. Tässä samalla paikalla ovat kesät ja talvet, vain sisältö vaihtuu. Kasvualusta tosin on pysynyt samana vuosia, olen vain tarvittaessa lisännyt multaa vanhan päälle.

Jos oikein tarkkaan katsoo niin huomaa, että täällä on vähän luntakin ? Tosi vähän vaan. Aamulla piti heti lähteä pienimmäisen kanssa ulos. Pyöräkin oli kuulema lumessa ja se piti puhdistaa ? Menee potkupyörällä jo semmoista vauhtia etten meinaa perässä pysyä muuta kuin juosten.

Jouluasetelma
Asetelma
Jouluasetelma

Marraskuussa alkaa meidän perheen joulunodotus. Tontut kurkkii jo ikkunoista ja pienin kurkkii takaisin vähän väliä, että näkyiskö tonttuja. Onhan tää jännittävää aikaa tuolle pienelle. Sisällekin on tullut jo vähän jouluisempaa tekstiiliä. Vielä en ole kuitenkaan jouluradiota kuunnellut, ehkä sen aika tulee sitten myöhemmin. Mites siellä, joko on joulua laitettu? Pysyvää lunta odotellen. Hyvää keskiviikkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *