Vähän jo joulukoristeita

joulukoristeita

Moikkamoi! Vihdoin sain kameran akun postitse. Eihän siinä mennytkään kuin reilu kuukausi. Tuntuu, että päivät ovat marraskuussa niin pimeitä etten saa edes valoisia kuvia, mutta onneksi on kamerassa valotus ja jalusta. Odotan niin kovasti lunta tänne meille. Se hieman toisi valoa sisällekin. Ensilumi satoi yksi päivä, mutta kesti vain hetken. Ehdittiin pieni lumiukko tekemään pihalle ja sitten lumi sulikin jo pois.

Joulukoristeet

Pienesti olen laittanut jo joulukoristeita sinne tänne. Kuusi tulee vasta itsenäisyyspäiväksi. Nuo pari vuotta sitten tekemäni paperipussitähdet ripustin ikkunaan ja kirppikseltä löysin meripihkan värisen maljakon parilla eurolla, johon laitoin valot. Tämä on muuten painava. Marimekon Kuusikossa tyynynpäällinen on myös kirppislöytö. 12 e maksoin tästä. Ihan mun lempparikuosi jouluksi. Taitaa joulu olla ripauksella kultaa tänä vuonna ? Vähän siltä vaikuttaa vaikken ole yhtään suunnitellut mitä väriä jouluksi laitan. Joko sinä oot koristellut kotia?

Niin joo..tuo pellavaliinakin on 50 snt kirppislöytö ? Tästä mun postauksesta saa sen käsityksen etten oo muuta tehnytkään kuin kierrellyt kirppiksiä, mutta harvoin oon kyllä nyt käynyt kiertelemässä. Löytöjä oon tehnyt sitten senkin edestä.

Kävin pari viikkoa sitten rautainfuusiossa ja olo on vielä aika heikko. Odotan innolla, että tulokset näkyvät, olo tästä kohenee ja saan voimat takaisin. Siihen asti mennään päivä kerrallaan ja otetaan lunkisti. Joulusiivoukset on mies ja lapset luvanneet tehdä tänä vuonna. Minä hoidan sitten tuon koristelu puolen. Enää yksi työreissu ja mies jää melkein kuukauden joululomalle. En malta odottaa.

joulukoristeita
secondhand

Tunnelmallista marraskuun loppua sulle ihana ?

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *