Greige matto olohuoneeseen

iso matto

Olohuoneeseen saapui uusi matto. Samaa kokoa kuin edellinen luonnonvalkoinen 200×290. Kyllästyin valkoisen maton pesettämiseen, kun sitä piti käyttää niin usein pesulassa. Yritin pestä mattoa myös itse kesäisin ulkona, mutta rannut jäi. Jos sitten myöhemmin taas valkoinen matto, kun taapero kasvaa. Ja kun me isommat lakataan syömästä iltapalaa sohvalla ? Tai läikytetä aamukahvia siihen ?

Greige matto

Etsin isoa yksiväristä mattoa, jossa ei näy heti lika ja tietty väriltään sellainen, että sopii sisustukseen. Kärkkäisen valikoimasta löytyi tämä greige, puuvillasta valmistettu Kuura matto. Hintaa jäi alennuksen jälkeen muistaakseni n.70€. Ja hyvä puoli tässä niinkuin edellisessäkin matossa oli, että sen voi kääntää toisinpäin kun likaantuu. Tästä olen muutamat tahrat pyyhkinyt jo pois ja onneksi tahrat ei näy niin hyvin mitä siinä valkoisessa. Ekassa kuvassa tais muuten vilahtaa itse bloggaajakin ?

iso matto
matto

Teinit lähti kavereidensa kanssa kauppaan, isäntä on töissä ja me taaperon kanssa laitettiin just sauna tulille. Ihanan lämmintä kylppärissäkin, kun puusauna lämpenee. Monesti laitetaan tulet saunaan, niin on mukavampi käydä suihkussakin. Mulla on ollut tarkoitus tehdä postaus näistä järkyttävistä sähkönhinnoista ja miten me säästetään sähköä. Vaikka hyvä sopimus onkin tuonne kesään asti, mutta silti seurataan tarkkaan sähkönkulutusta. Katsotaan ehdinkö tekemään. Mukavaa viikonloppua! Enää 29 yötä jouluun ?

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

2 kommenttia “Greige matto olohuoneeseen

 1. Todella kaunis väri matossa. Onko liukas tai miten pysyy paikoillaan? Itse inhoan niitä liukuesteitä mattojen alla.
  Sähkön säästelyvinkit kiinnostaa. Mielenkiinnolla odotan postausta asiasta.
  Mukavaa joulun odotusta.

  1. Moikka!

   Tää on kaunis sävy, ei ruskea eikä harmaa vaan siltä väliltä. Meillä matto on osittain sohvan jalkojen alla, niin en ole laittanut mitään liukuesteitä. Itsekään en tykkää niistä, ovat vaan tiellä siivotessa. Uskoisin, että näin iso matto pysyy paikallaan ilmankin.

   Omakotitalon sähkönsäästövinkit ois tarkoitus jakaa tässä kunhan ehdin ? Iski influenssa koko perheelle ja olo on aika kaamea. Onneksi sairastuttiin nyt eikä jouluna. Ihanaa joulunodotusta Maiju ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *