Joululahjavinkit

Ihana pakkasaamu! Kohta pienimmäisen kanssa happihyppelylle, sitä ennen ajattelin vinkata teille Nordicnestin* huipusta tarjouksesta. Saat black weekin viimeisen päivän kunniaksi alennusta tuotteista jopa -70%! Koskee myös Marimekon tuotteita. Nämä valkokultaiset Tiiliskivi mukit on aivan ihania ? Nordicnestiltä löydät niin sisustustuotteita, tarjoiluun ja kattaukseen liittyviä tuotteita, tekstiilejä, huonekaluja yms. Kannattaa käydä kurkkaamassa.

Tarjous on voimassa enää tämän päivän, joten kannattaa olla nopea. Tilasin heiltä Marimekon mukeja ja lautasia täydennykseksi omaan astiastoon. Nyt edullisesti lahjoja pukinkonttiin, tästä pääset ostoksille:

Nordicnestin verkkokauppaan*

Leppoisaa pakkaspäivää ?

Kuvat: Nordicnest/brändi. *Postaus sisältää mainoslinkkejä

white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *