Jouluvalot – Itsenäisyyspäivän ilta

itsenäisyyspäivä jouluvalot

Hyvää itsenäisyyspäivää ?? Ulkona oli niin kaunis sininen hetki, sopii tähän päivään täydellisesti. Valkoinen lumi, jouluvalot ja sininen hetki ? Muuta ei tarvita. Piti jäädä hetkeksi ihastelemaan tätä joulukuun kauneutta.

Jouluvalot

Ison lehtikuusen oksan katkaisin pihan puusta koristamaan terassia. Laitoin vielä jouluvalot siihen roikkumaan. Tämän enempää ei taida meille jouluvaloja tulla. Kaikki muut valot terassilla toimii paristoilla. Ehkä lasikasvihuoneeseen ripustan vielä yhden valosarjan. Saa takapihallekin vähän valoa.

Jouluvalot
Jouluvalot ulkona
Jouluvalot

Nyt jatkan Linnan juhlien katsomista juustolautasen ja valkkarilasin kera. Ollut aika rankka joulukuun alku, kun influenssa iski. Viikon ollut henki niin ahtaalla ja päivystyksen kautta kortisonikuurille. Ehkä tämä tästä pian helpottaa. Terveempää viikkoa teille ?

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *