Keittiön somistaminen

keittiö somistus

Tältä meillä näytti uutena vuotena keittiön puolella. Ja tältä meillä näyttää edelleen ? Patterivaloista en vielä hetkeen luovu enkä noista itse tehdyistä tähdistä. Ei kai tää enää niin jouluiselta näytä. Eihän? ? Aivan liian pimeää tulee, jos kaikki valot riisuu loppiaiseksi. Pihallakin meillä toimii ajastimella vielä jouluvalot. Onneksi neljään asti on vielä valoisaa ja päivä päivältä valon määrä lisääntyy. Neljän jälkeen syttyy valot ulos ja ovathan ne kauniit keskellä lumista pihaa.

Keittiön somistaminen

Innostuin somistamaan keittiötä, kun siirsin tuon bambuseinäkoristeen viherseinän tilalle. Jos muistatte niin tässä oli ennen tämä viherseinä. Yksinään tuo seinäkoriste oli tylsä, joten somistin sitä valoketjulla, tähdellä ja makrameehöyhenillä. Ideana ois käyttää tätä vuodenaikojen mukaan ja myös synttäreillä. Tähän saa kivasti laitettua rekvisiittaa lasten synttäreille. Ilmapalloja, valoja, koristenauhoja ym.

Mä niin rakastan tuota Valinten lattiavalaisinta. Parhaimpia kirppislöytöjäni, menee löytöjen top 3:seen! Päältä beige ja sisältä se on kullansävyinen, sopii paremmin kuin hyvin meille ? Pöydän kaitaliina on ommeltu pellavaisesta vahakankaasta. Tässä on turha yrittää pitää kankaista liinaa. Vahakankainen on helppo pyyhkiä puhtaaksi taaperon ruokailun jälkeen.

keittiö
ruokailuryhmä
somistus

Raikasta pakkastammikuun alkua teille kaikille! Viime vuonna tähän aikaan olin aloittanut jo hiihtämisen (insta muistutti), mutta nyt sairastelun myötä se siirtyy. Hengitystiet eivät ole vielä kunnossa, joten en uskalla ladulle. Sitä odotellessa pienet kävelylenkit ulkona saavat korvata rakkaan harrastuksen. Jos joku ois mulle 10 vuotta sitten sanonut, että mä tykkään joskus hiihdosta niin oisin vaan nauranut räkäsesti ? Niin se mieli muuttuu.

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

2 kommenttia “Keittiön somistaminen

  1. Hyvää alkanutta vuotta! Minä (ja useat naapurit) pidän ”jouluvalot” sisällä ja terassilla ihan koko talven ajan. Asumme pk seudulla ja mielestäni talvella lisävalaistus on niin kaunista . Muutenhan niiden käyttöaika jäisi ihan liian lyhyeksi jos jo loppiaisena laittaisi pois. Kukin tavallaan, mutta pehmeät valot sopii hyvin koko talvikauden käytettäväksi.

    1. Heippa,
      Kiitos ja hyvää uutta vuotta myös Sinulle 🩷
      Oon niin samaa mieltä! Varsinkin nyt kun plussakelit alkoi ja lumet sulaa vauhdilla, niin jotain kaunista pitää olla tuolla pimeydessä. Toiset riisuu valot heti loppiaisena, mutta minä pidän kans osan valoista pitkin talvea. Sisällä taas meillä on koko vuoden riippuvat ledvalot verhoissa ja lasimaljakoiden sisällä. Tuo ihanaa tunnelmaa iltoihin 💕

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *