Inkiväärishotti

inkiväärishotti
inkivääri

Heipähei! Tässä pieni snapsivinkki arkiaamuihin ? Joka aamu olen ottanut 4cl inkiväärishotin ja tällä todellakin lähtee päivä käyntiin. Flunssakaudella varsinkin kannattaa kokeilla tätä terveyspommia. Mukaan voi laittaa hunajaa enemmänkin, mutta itse en laita kuin lusikallisen ettei mene terveysvaikutukset hukkaan. Inkivääri maistuu tässä shotissa eniten ja sehän on tarkoituskin. Inkiväärishotti parantaa mm. vastustuskykyä, laskee verenpainetta ja nopeuttaa aineenvaihduntaa. Auttaa myös turvotukseen ja sitä voi kokeilla myös raskauspahoinvointiin.

Inkiväärishotti

100g kuorittua inkivääriä

8 dl vettä

1 sitruunan mehu

1 rkl hunajaa tai oman maun mukaan

Laita vesi ja pieneksi pilkotut inkiväärit kattilaan hunajan kanssa ja anna kiehua hiljalleen n.5 min. Jäähdytä ja siivilöi. Purista sitruunan mehut joukkoon. Kaada pulloon ja säilytä jääkaapissa. Säilyy jääkaapissa noin 10 päivää.

terveyspommi
inkiväärishotti

Meinaatko kokeilla vai onko tämä jo käytössä? Justiin kun innostuin taas hiihdosta tälle talvea, niin lumet sulavat pois. Mittari näyttää plussaa eikä pelloilla ole hirveästi enää lunta mihin latu tehtiin. Mieleenpainuva tammikuu kaiken kaikkiaan. Lunta on näin vähän, räystäistä tippuu vesi ja linnut visertää. Ihan vois kuvitella sään puolesta maaliskuuksi. Voi kun oiskin ja kevät nurkan takana ?

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *