Syntymäpäivä – Marimekon Urna maljakko

urna marimekko

Urna maljakko

Postaus sisältää mainoslinkin*

Täytin pyöreitä ja vaikken edes juhlinut, niin läheiset muisti mua niin kauniisti 🩷 Vollotin siinä sitten heti ovella ripsarit päästä, kun näin ketä kaikkia tuli 🩷 Ajattelin ehkä lähempänä kesää pitää vähän isommat juhlat. Saa nähdä miten kiireiltä ehtii ja meillä on tulossa kesällä muitakin juhlia mm. esikoisen tärkeä juhla – rippijuhlat.

Sen ihanan ruusukimpun näytinkin jo blogissa aiemmin. Sain myös tämän Marimekon Urna-maljakon* saven värisenä. Niin upea kukilla kuin kukilla. Ja rakastan tuota väriä. Synttärikukat ovat jo nuupahtaneet, joten sidoin neilikoista kimpun maljakkoon. Ne ruusut kesti muuten melkein kaksi viikkoa! Tiedättekö miten? Laitoin joka yö kimpun jääkaapin alatasolle ja aamulla otin kimpun takaisin pöydälle. Ja pari kertaa tein uudet viillot ja vaihdoin veden. Koskaan mulla ei ole ruusut kestänyt niin kauaa.

marimekko
urna maljakko
marimekko urna
marimekko

Onnellinen olen, kun ympärillä on näin valtavan ihania ihmisiä. Muistelen lämmöllä synttäripäivääni. Laitoin muuten osan synttärikukista jäälyhtyihin, kun olivat menossa jo huonoiksi. Harmikseen jäälyhdyt sulavat pois kun plussakelit alkoivat. Kukista ois ollut iloa näin vielä pitkään. Yksi lahja sisälsi hotellilahjakortin ja olen tässä miettinyt, että lähdetäänkö Lappiin lomalle vai etelään? Lapissa ois kauniit lumimaisemat. Etelässä taas.. onkohan siellä loskakelit?

Taidan hetken kerätä voimia tässä sohvalla, että jaksan lähteä tekemään lumityöt. Niin vaan lunta tuli 15cm lisää ja muuttui yön aikana suveksi. Pikku hikijumppa siis tiedossa. Enkä koko pihaa jaksa edes tehdä, mutta jos 1/4 osan edes 😅 Sitä ennen keitän kuitenkin kupin kahvia. Ihanaa alkuviikkoa!

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *