Rakas kotimaisema

Rakas kotimaisema

Julkaisinkin jo instagramin puolella tämän yllä olevan kuvan. Rakastan meidän kotimaisemaa. Näitä peltoja, latoja ja metsää.. Täällä mieli lepää kaikkina vuodenaikoina. En osaisi enää kuvitella itseäni kaupunkiin. Ihan nuorena 18-vuotiaana asuin keskustan lähellä rivitalossa. Muistan silloinkin etten siellä viihtynyt ja kovasti yritin pientä takapihaa laittaa viihtyisämmäksi terassia rakentamalla, kasveilla ja kukkapenkeillä. Väkersin aitoja ja systeemejä, että olisi mahdollisimman vähän näköyhteyttä naapureihin 😁 Halusin enemmän omaa rauhaa 🙈

Meillä oli sisäkissoja silloin ja kun rakensimme tänne maalle, molemmat saivat totutella ulkoelämään. Rakastivat sitä. Hiiriä ja pelloilla saalistamista. Päikkäreitä nurmikolla ja terassilla. Sisälle otettiin heidät kuitenkin aina yöksi.

Nyt ei ole enää kissoja. Vanhin kisu eli 20 vuotiaaksi ja nautti hänkin kovasti näistä kotimaisemista. Ikävä välillä hiipii kun ei tassun ääniä enää kuulu ❤ Tässäkin pellolla missä tänään hiihdin, kisu tykkäsi saalistaa hiiriä ja aina toi ylpeänä saaliin näytille. Kukapa ei näissä maisemissa viihtyisi?

Maisema

Jos saisin valita niin asuisin loppuelämäni täällä. Postin voi hakea aamulla laatikosta vaikka yöpaita päällä eikä kukaan ihmettele. Tai juosta saunasta ilman rihman kiertämää lumihankeen tekemään lumienkeleitä niinkuin viime lauantaina tein. Rentoa, ihanaa elämää. Just mulle tarkoitettua.

Aamulla taas sukset jalkaan ja suuntaan tuohon pellolle. Mikä sun kotimaisemissa on parasta? Hyvää yötä ja aurinkoa viikkoosi!

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *