Pääsiäinen lähestyy – Perunanarsissit

pääsiäinen
perunanarsissi
narsissi pääsiäinen

Viikon päästä on pääsiäinen, joten aloitin jo pienesti pääsiäiskoristelut. Tein kynttilänjämistä keltaisia kuplakynttilöitä pöydille ja laitoin perunanarsissit maljakkoon. Pesin sipuleista vain mullat pois ja hyvin pysyvät pystyssä tuossa Urna-maljakossa. Kuplakynttilät värjäsin vahaliiduilla. Tässä linkki ohjeeseen.

Munat, höyhenet sun muut koristeet ovat vielä kaapin perällä. Miksihän ne pääsiäiskoristeet tuleekin aina laitettua niin myöhään? Jouluksi on aina hyvissä ajoin koristeet paikoillaan niin samoin voisi olla pääsiäisenäkin. Meille on kertynyt aika paljon pääsiäiskoristeita ajan mittaan plus vielä kaikki lasten koulussa tekemät koristeet. On vara valita mitä laittaa esille 💛 Huomasitko muuten kuka vilahti ekassa kuvassa? Kerkeää kyllä ihan joka paikkaan 🤣 Oli riisunu vaatteet vessassa pois ja juoksi kameran eteen huutaen ”Äitii, otatko sää kuvia?”

pääsiäinen
olohuoneen sisustus

Huomenna viikonloppu ja maaliskuu vaihtuu huhtikuuksi. Enää kuukausi niin kesä on jo ihan nurkan takana. En malta odottaa! Onko sulla tapana koristella kotia pääsiäiseksi vai riittääkö piristävän värinen kimppu pöydällä? Hyvää huomista viikonloppua 💛

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Pääsiäinen lähestyy – Perunanarsissit” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *