Kasvihuoneen avajaiset

kasvihuoneen avajaiset

Kasvihuoneen avajaiset

En ehkä kestä miten hienoista ilmoista me ollaan saatu nauttia koko toukokuu. Huhti-toukokuu on ollut töissä kiireisintä aikaa ja oon ollut ihan rättipoikkiväsynyt työpäivien jälkeen. Viikonloput oon sit pyhittänyt perheelle ja pikku hiljaa laittanut omaa pihaa kuntoon. Haravoinnitkin on vielä kesken mutta se tärkein ensin eli lasikasvihuoneen viimeistely siten, että siellä voi viettää aikaa.

Vihdoinkin valmista. Kasvihuoneen avajaiset pidettiin tänään 🩷 Istutin sinne kukkia ja vein oliivipuut sisältä kasvihuoneeseen. Uskalsin laittaa kasvihuoneeseen jopa tomaatin taimet, kun katsoin tulevien viikkojen säätiedotukset. Vaikka joissain kohdin pihaa on vielä paikoittain lumikasoja, ei anneta niiden häiritä kesäfiilistä. Jos oikein tarkkaan katsoo niin eikö viherräkin nurmikko jo?

hortensia
hortensia
kasvihuone
kasvihuone

Tänään nautittiin äitienpäivästä yhdessä lasten ja mummujen kanssa. Esikoinen ojensi mulle kukkakimpun, jonka oli yllätyksenä ostanut kun kävi kaverinsa kanssa keskustassa. Ja instaan halusi laittaa meistä yhteiskuvat 🩷 Oon niin kiitollinen miten ihanat lapset mulla on. Ja niin ylpeä varsinkin tuosta meidän teinistä miten järkevä, kiltti ja toiset huomioon ottava nuori hänestä on kasvanut. Kyynel vierähti tänäänkin poskelle onnesta.

Oikein ihanaa uutta viikkoa! Ensi viikolla esittelen uusimmat kirppislöytöni. Niitä onkin useampi aarre.

puutarhavälineet

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *